» » » » Html ile sayfa yönlendirme nasıl yapılır ?

Bugün sizlere html tabanlı sayfa(url) yönlendirme kodundan bahsedeceğiz. Öncelikle nerelerde kullanılabilir ?
Üye giriş yapıldığında bir sayfa'dan diğer sayfa yönlendirme için kullanılabilir.
Site girişinde 5-10-15 saniye reklam göstererek site anasayfasını açılmasını sağlayabilirsiniz. Neyse bizim konumuz nerelerde kullanıcağınız önemli değil :) Bizim için önemli olan makalelerimizden faydalanmanız.

<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://adres.com" />
Şimdi Hemen kod'dan kısaca bahsedeyim. HTML meta tag sistemidir.
Yönlendirme zamanını koddaki: content="5kısmındaki 5 yazan yeri değiştirmeniz yeterli. 5 (5sn) - 10 (10sn) gibi.
Yönlenecek adresi: URL=http://adres.com" kırmızı ile belirttiğim adres.com kısmını yönlenecek adresi belirtin. örnek; bilgisayarhocan.blogspot.com gibi.
Şimdi bir not defteri açın ve kodu not defterine ekleyin ve deneme.html adında masaüstüne kaydedin. Kodu kendinize göre düzenleyin ve deneme.html internet tarayıcınız ile açın ve ayarladığınız süre boyunca bekleyin ve sayfa otomatik yönlenecektir.
Kolay gelsin.
NOT: anlatım bilgisayarhocan'a aittir. İzinsiz kopyalanması ve kaynak belirtilmeden eklenmesi durumunda CreativeCommons lisans şirketi gerekli işlemler yapılacaktır.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder