» » » » » » » » » Google Frommers’i Satın Alıyor

Google, birçok insanın seyahate çıkmadan önce başvurduğu kaynaklar arasında yer alıyor. Bu konumunun farkında olan şirket, elindeki bilgiyi dünyanın önde gelen gezi markalarından biri ile birleştirmek istiyor. The Wall Street Journal’ın haberine göre; şirket Frommer’s’ı John Wiley & Sons’tan almak için çalışmalara başlamış durumda. Anlaşma henüz resmi olarak duyurulmasa da, The Wall Street Journal anlaşmanın birkaç gün içinde kesinleşeceğini ve bunun John Wiley & Sons tarafındanda doğrulandığını bildirdi.

Satın alma işleminin tamamlanmasından sonra Google’ın Frommer’s’ı nasıl kullanacağı ise şimdilik bilinmiyor. Habere göre, Google’ın dünyanın dört bir yanındaki bölgesel değerlendirmeleri geliştirmek adına Frommer’s’ı kullanabileceği görünüyor. Frommer’s’ın basılı versiyonuda belirsizliğini koruyor. Şirketin Frommer’s’ı geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı Zagat’ın altında değerlendirebileceği de ifade ediliyor. Google’ın kullanım metodu belirsiz olsa da seyahate ilişkin kaynaklarının önemli bir biçimde zenginleştiği ortada.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder