» » » » Blogger Haber Teması

Blogger Haber Teması
Merhaba arkadaşlar.Hercuma günü beğendiğim yani editlediğim bir temayı sizlere sunuyorum.Tabiki haftada 1 tema az ama arada 2 temada paylaşabiliyorum.Sizler için blogger temaları yazılarımda gelecek günlerde sizlere süper bir film teması,blogger kişisel temaları ve bugünde sizlere blogger haber temasını paylaşacağım.


Blogger haber teması,Blogger haber temaları,blogger temaları,blogger teması,pcmerkez,blogger kişisel temaları


Blogger haber temasını ücretsiz yani artık ücretli tema dağıtımına son verdik.Ancak isteğe göre ücretli olabilir yani kendiniz tema yaptırmak isterseniz ücret karşılığında olacaktır.Saten çok pahalı bir ücretlede yapmıyoruz..Herneyse temaya gelelim.

Enüstte son yazılar kısmı ve hemen sağında sosyal paylaşım butonları.

Çok güzel bir kırmızı menü ve hemen sağında arama çubuğu.

Menü sayfayı hareket ettirdiğinizde sayfayla beraber üst çubuk gibi siteyle hareket etmekte.

Blogger haber temasına bir'de manşet alanı ekledim.Fakat bu manşet eklentisi diğerlerinden farklı.Resmin üzerine geldiğinizde resmin açıklaması açılıyor ve oku yazısına link verdiğinizde yada resme link verdiğinizde sizi habere götürüyor.

Çok güzel bir etiketle çalışan slayt alanı mevcut.

Yayın alanlarına geldiğimizde Etiketle çalışan Kategorilerinizi ayıran bölümleri etiket ismini yazarak çalıştırabilirsiniz..

Yayın alanında hem facebook hemde blogger yorum kutusu bulunmakta.Böylece sitenize daha çok yorum alabilirsiniz.

Ve son olarak blogger haber temalarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.Lütfen bannerlerimizi bizden alıp sitenize ekleyiniz.

Temayı isteyen arkadaşlar E-mail adreslerini yorum yaparak temayı isteyebilirler.

Temanın Demosu

Temayla ilgili bir sorun yaşarsanız lütfen yorum yaparak bizleri bilgilendiriniz..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum: