» »Unlabelled » PlayStation 20'nci Yaşını Kutluyor!

PlayStation markasını ilk olarak 1994 yılında duyuran Sony, hazırladığı bir kolay videoyla markanın20'nci yıldönümünü kutluyor. Oyun dünyasına yepyeni bir soluk getiren Sony ayrıca 3 Aralık'ta Japonya'da PlayStation'un yaş günü için bir etkinlik düzenleyecek.
9 Eylül 1995'te Kuzey Amerika'ya, 29 Eylül 1995'te Avrupa'ya, 15 Kasım 1995'te Avustralya'ya ve son olarakta 1996 yılında Kore'ye giriş yapan PlayStation, 100 milyon adetlik satışıyla da en çok satış yapan oyun konsolu olarak tarih sayfalarındaki yerini aldı.
PlayStation
Günümüze kadar PlayStation One, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Vita ve son olarak PlayStation 4 ile oyuncuların yanında olmayı başaran Sony, kimi zaman bu konsollara özel olarak çıkarttığı oyunlar ile de oyuncuların kalbinde taht kurmayı başardı.
O günden bugüne yani 20 yılda pek çok gelişmelere ve yeniliklere imza atan Sony, PlayStation için olan tüm gelişmeleri kolaj olarak hazırladığı bir videoda topladı ve PlayStation hayranlarının izlemesine sundu.
Ayrıca firma 3 Aralık 2014 tarihinde Japonya'da düzenleyeceği bir etkinlikte PlayStation'un 20'nci yaşını kutlayacak. Efsane oyun konsolu için oyuncularına teşekkür etmek amacıyla Sony tarafından hazırlanan ve oyuncuları nostaljik bir yolculuğa çıkaran PlayStation 20'nci yaş videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder