» » » Samsung Unpacked 2015

Bu seneki Unpacked Samsung Galaxy S6 Edge Plus ve Note 5 tanıtılıcak bildiğiniz gibi uzun zamandır Note 5 in görüntüleri sızmıştı.Şuanda Spen den bahsediyorlar.BlackBerry'den alışkın olduğumuz klavyeye sahip bir Keyboard Cover adında kılıf da tanıtıldı .Note 5 için.Etkinlik başladığından beri Iphone 6 ve 6+ kıyaslıyorlar.Ünlü bütün canlı yayın yapılan siteler youtube vb için yayın desteği sunmuşlar.S6 Edge için özel uygulama geliştirmişler.4gb LPDDRD4 Ram e sahip Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus . Lte katagori 9 modeme sahipler.4K video çekebiliyorlar Vdıs denilen stabilasyona sahipler.SideSync artık Windows ve Mac kullanıcıları içinde destek sunucak.


120 dakikada kablosuz olarak sarj edilebiliyorlar.Kanada ve Amerikada Ağustosun 21 inde satışa sunulucaklar. Samsung Pay bir kaç bilgi vericekler.Kullanacağımız kartı Pay okutarak aralarında değişim yapabilecez hangisi kullanmak istiyorsal.Samsung Pay Evrensel olucak.Samsung Pay in güvenli olduğundan bahsediyorlar.Gear S2 Berlinde IFA da tanıtılacak.Ve Etkinlik bitti.

Samsung'un yeni üst seviye ve büyük ekranlı telefonu Galaxy Note 5, 5.7 inçlik 2K Super AMOLEDekrana sahip. Oldukça parlak bir görüntü sunan bu cihaz 515 ppi değerine sahip.

Bunun yanı sıra  8 çekirli Samsung yapımı yeni nesil Exynos 7420 işlemcisini kullanacak olan Galaxy Note 5'te Mali-T768 MP8 grafik işlem birimi bulunuyor. Bu haliyle Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinden daha iyi bir performansa sahip olan Note 5, 4GB RAM ile de rahat bir bellek kullanımı vaad ediyor 2GB/64GB modelleri bulunan Galaxy Note 5'te MicroSD kart desteği maalesef olmayacak. Yani eğer Note 5 almak istiyorsanız cihaz kapasitenizi bu durumu göz önüne alarak seçmeniz gerekecek. 

Tasarımsal olarak Galaxy S6'ya oldukça benzeyen Galaxy Note 5'te 16MP arka ve 5MP ön kameraile yine kardeşine benzer bir kamera performansı sunacak. Ancak tabii ki bu cihazdaki kamera daha da geliştirilmiş. Ayrıca boyutları phablet olduğu için büyük olan telefonda arka kapak kısımında da bulunan hafif eğim sayesinde tek elle kullanımı sağlayabilecek. 3.000mAh bataryası az gibi görünse de Quick Charge 2.0 ile bunu telafi etmeye çalışacak.

SPen adı verilen kalemini de geliştiren Samsung, klik dediğimiz (çıt çıt da deriz hani) şekilde SPen'i cihazınıza takıp çıkarabileceksiniz. Ekran kapalı konumda dahi SPen ile not alabileceğiniz cihaz için ayrıca BlackBerry'den alışkın olduğumuz klavyeye sahip bir Keyboard Cover adında kılıfa da sahip. Böylelikle geniş ekranda kolaylıkla yazı yazmanıza olanak tanıyacak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder