» » » » Tak-Çıkar Oyun Kolu Xbox Elite


Microsoft'un oyun konsolu olan Xbox' yeni oyun kolu devam eden  E3 2015'de tanıtıldı.Oyun kollarına yeni bir soluk getiren Xbox Elite tak-çıkar diyebileceğimiz özelliği ile geldi.


İstediğimiz gibi tuşların yerini değiştirebilmemiz kuşkusuz en büyük özelliği. 
İstediğimiz tuş ayarlarını yaparak oynayabileceğiz artık örnek vermek gerekirse pc ortamında oynadığımız oyunlarda nasıl ki klavyede tuş ayarı yapıp istediğimiz şekilde oyunu kontrol ediyorsak bu oyun kolu da istediğimiz gibi bir oyun kolu yapabilmemizi sağlıyor.Lafın kısası  tam manası ile istediğimiz oyun performansını almak için en uygun oyun kolu olarak rakip tanımayacak kadar güzel ve hoş olan Xbox Elite kullanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ayrıca Windows 10 ile gelen Xbox oyunlarını bilgisayarımızda oynama özelliği ile Xbox Elite Windows 10 ile de uyumlu olacak.Fiyatı ise sadece 150 dolarcık.
Xbox'ın Youtube da paylaştığı tanıtım videosu;
Kaynak;Theverge,Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder