» » Memoir Premium Blogger Teması

Memoir teması, ünlü Wordpress tema tasarımcısı Elegant Themes tarafından oluşturulan ve Blogger’a çevrilen ücretsiz bir premium temadır.

 

Memoir

DEMO   &   İNDİR

 

Özellikle yuvarlak köşeleri ve dikey menüsü çok hoşuma gitti.Şimdi şablonu nasıl düzenleyeceğinizi anlatayım.

 

Arka plan resmini değiştirme

Blogun arka planındaki doğa manzarası resmi değiştirmek için aşağıdaki resim adresiyle kendi istediğiniz her hangi bir resmin adresini değştirin.

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9SJLfVqOJYNTFjsjSpw63rrXUyeJ1jWSw45REzFITH2e8T4fn0dTKk-gvPlqm0BI4I9zn2NQ6kzmvF6QESzC9W6-Tjj6Ly8zJjI0Tq8HV43U2k5QYUci-AwlEP1W4ld7aJqybQAuXUShf/s1600/bg.jpg

 

Dikey menü logosunu değiştirme

Dikey menüdeki MEMOIR logosunu değiştirmek için aşağıdaki resim adresi yerine kendi logonuzun adresini yazın.

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjAKFEnePDK_VYLsJloMcT7Rh573ZrrZboN45eAYcoKYXZaIZxZAdZax_IpZ26hSFylyPzevZURm42nofqeMaEJzslmBfs1qPDyivOGjxZgpZGbONPqd3WeS96qB1uL09xZTqq3BbwaIji/


Menü linklerini değiştirme

Dikey menü linklerini ve yazılarını değiştirmek için şu kodu bulun ve altındaki menü kodlarını kendinize göre düzenleyin.

 

<ul class='nav sf-vertical sf-menu' id='top-menu'>

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder