» » Son Google Güncellemesi Ve Etkileri

Bir süre önce Google, resmi blogunda yeni algoritmasını duyurmuştu.Bu algoritmaya geçmeden önce Google geçtiğimiz yıl ki davranışlarını incelemkte fayda var.

Google 8 ay önce duyurduğu Caffeine güncellemesinde arama sonuçlarında kaliteli vegüncel sitelere öncelik vermeyi hedeflemişti.Devamında gelen Panda güncellemesi ile de sadece AdSense geliri elde etmek amaçlı kurulan düşük kaliteli sitelerin trafiğini azaltmak istemişti.

 

Google’ın bbu son güncellemesi de bu iki agüncellemenin devamı niteliğinde gözüküyor.Google’ın hedefi güncel ve değerli içeriğe sahip siteleri arama sonuçlarında üst sıralarda göstermek.

Son Google Güncellemesi Ve Etkileri

Google Güncellemesi Site Trafiğine Nasıl Etki Edecek?

 

Öncelikle bu güncelleme ile SEO uzmanları tarafından sürekli vurgulanan ve benimde yazılarımda sık sık belirttiğim arama motoru için değil insanlar için yazın tavsiyesi tdaha da önem kazanacak gibi duruyor.Bu güncellemeden orjinal ve yeni içerik yayınlayan siteler kazançlı çıkarken, başkalarının içeriğini kopyalayan ve sadece arama motoru ile AdSense geliri hedegleyen siteler büyük darbe görecek.

 

Örneğin arama motoruna Sergen Yalçın yazdığınızda onun biyografisi veya resimleri yerine son yaptığı röportajlar ve onunla ilgili yapılan son haberler karşiımıza çıkacak.

Google’ın bu algoritma güncellemeleri kısa zamanda ani değişimler göstermez.Bu yüzden etkilerini yavaş yavaş göreceğiz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder