Registry Mechanic ile Windows kayıt girdilerinizi güvenli bir şekilde temizliyebilir, onarabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hem de sadece bir kaç fare tıklamasıyla! Windows çökmelerinde, hata mesajlarında veya sistem yavaşlamalarında genelde sorun Registry (Kayıt Defteri) üzerindeki sorunlardan kaynaklanır. Registry temizleyici kullanarak sisteminizi bu tarz hatalardan arındırırsınız ve genel olarak sistem performansını maksimum düzeyde tutabilirsiniz.


Registry Mechanic Windows'unuzdaki hatalı ve kayıp kayıt girdilerini bulmak için yüksek performanslı bir tarama algoritması kullanmaktadır. Güvenli ve hızlı hata bulmada bir numaradır. Bilgisayarınızdaki bu tarz hatalar bir çok farklı nedenden oluşabilir. Uninstall (Kaldırma) işleminden sonra hala programların isminin kalması veya geçersiz yazılım kaldırmaları, kayıp donanım sürücüleri veya başlangıçtaki programlar, bunların hepsine çözümü Registry Mechanic ile elde edebilirsiniz.

Bir kaç kolay adımla Registry Mechanic bilgisayarınızı istenilen hale getiricektir. Seçtiğiniz işlemleri yapmasını isterseniz, hepsini otomatik olarak gerçekleştirerek kayıt defterinizi tamir etmesini program üzerinden kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Program aynı zamanda işlemleri yaparken her zaman yedek almaktadır ve ileride herhangi bir geri alım söz konusu olursa bu konuda da sizi mağdur bırakmayacaktır.

PC Tools Registry Mechanic resmi sitesinden satın al

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder