» » 3 BH Okuyucusuna Tek Taş Pırlanta Hediye Ediyoruz

Yeni bir çekiliş etkinliği ile daha sizlerle birlikteyim. Bu kez sponsor firma Sare Pırlanta ve çekiliş sonunda verilecek ürün harika bir tek taş pırlanta yüzük.

Blog Hocam’ın çok sayıda bayan okuyucusu var, biliyorum ama katılımın sadece bayanlarla sınırlı kalmamaması gerekiyor. Sevgilisine, eşine, annesine tek taş pırlanta yüzük hediye etmek isteyen erkek okuyucuların da katılabileceği bir çekiliş.

Çekilişin ve ödülün detaylarına geçmeden önce bu güzel etkinliğe sponsor olan Sare Pırlanta hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.


Sevgi Parıltısı, Sonsuz Mutluluk… Sare Pırlanta

Sare Pırlanta; merkezi İstanbul’da olan ve 2001 yılından beri faaliyette bulunan, kalite, çeşit ve fiyat açısından Türkiye’nin en önde gelen pırlanta ürün satış sitesidir.

sare pırlanta
Yüzük, kolye, küpe, bileklik, gerdanlık gibi pırlanta ürünlerin yanında elmas, gümüş ve alyansların da bulunduğu Sare Pırlanta, kalitesi, tarzı ve uygun fiyatlarıyla size mücevher keyfini yaşatacak.


Çekilişle 3 Kişiye Tek Taş Pırlanta Yüzük

Aşağıda belirtilen katılım şartlarını yerine getiren kişiler arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye resmini gördüğünüz pırlanta tek taş pırlanta yüzük hediye edilecek.

Tek taş pırlanta


Katılım Şartları

Verilecek hediye çok güzel ve çekilişe katılmak hiç de zor değil. İsteyen her blog yazarı bu çekilişe katılabilir.

Zorunlu şart 1: Çekilişe katılabilmeniz için yerine getirmeniz gereken zorunlu bir şart var. Sare Pırlanta’nın  Facebook veya Twitter sayfalarından en az birini takip ediyor olmalısınız.

Zorunlu Şart 2: Çekilişe katılmanız için yerine getirmeniz gereken diğer zorunlu şart ise aşağıdaki çekiliş bannerını blogunuzun kenar çubuğuna (sidebar) ana sayfada görünecek şekilde eklemeniz.

tek-tas-cekilis  

<a title="Tek Taş Pırlanta Yüzük Çekilişi" href="http://bloghocam.blogspot.com/cekilis" target="_blank"><img style="float: none; margin-left: auto; display: block; margin-right: auto" src="https://lh3.googleusercontent.com/-V6T2O5lk5eA/UnYkqj3CqmI/AAAAAAAAJlM/fTi2Zq8Y9GE/s198/tek-tas-cekilis.png" /></a>

3 katılım hakkı: Zorunlu şartı yerine getirdiyseniz Sare Pırlanta sitesine üye olarak 3 katılım hakkı kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken Yeni Hesap sayfasına giderek formu doldurmak ve üye olmak.

1 katılım hakkı: www.sarepirlanta.com sitesindeki beğendiğiniz ürünlerden birini Facebook veya Twitter sayfanızda herkese açık olarak paylaşarak 1 katılım hakkı kazanabilirsiniz.


Çekilş Hakkında Bilgiler

- 1 kşi en fazla 5 katılım hakkına sahip olabilir (3 hak site üyeliği için, 1 hak Facebook’ta ürün paylaşımı, 1 hak Twitter’da ürün paylaşımı için. )

- Şartları yerine getirenler yazıya yorum bırakarak başvuruda bulnmalıdır. Youmlar şu şekilde olmalı:

İsim : Serdar Kara (Siteye üye olurken verdiğiniz isim)
Blog: http://bloghocam.blogspot.com (Görseli eklediğiniz blog)
Facebook: facebook.com/bloghocam (SarePırlanta’yı takip ettiğiniz ve ürün paylaştığınız hesap)
Twitter: twitter.com/bloghocam
(SarePırlanta’yı takip ettiğiniz ve ürün paylaştığınız hesap)

- Çeklişe katılımlar 11 Kasım 2013 Pazartesi saat 23:59’da son bulacak ve kazananlar 14 Kasım Perşembe günü açıklanacaktır.

Kafanıza takılan bir yer olursa yorum bölümünden sorabilirsiniz. Tüm katılımcılara bol şans!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder