» » Gitmek mi Kalmak mı?

Gitmek mi Kalmak mı?,aşk acısı,aşk nedir,gitmek

Gitmek mi Kalmak mı?












Gitmeyi Seçerseniz..
*Kısa bir süreliğine rahatladığınızı sanacaksınız.Daha sonra yalnızlık en büyük düşmanınız olacak.Özellikle geceler hiç bitmeyecek.
*Onunla gittiğiniz hiç bir yere gidemeyeceksiniz.Gittiğiniz yerleri görünce duygulanacak o aklınıza gelecek ve hele hele çok gezen bir çift iseniz evden çıkmak istemeyeceksiniz..
*Ortak arkadaşlarınızla görüşünce illaki onu soracaksınız.Yada arkadaşlarınız barıştıralım gibi konular açacak yada size onu soracak yani demek istediğim herşey size onu hatırlatacak.
*Yalnız sinemaya gitmenin,onsuz gezmenin,yalnız yemek yemenin ne kadar kötü birşey olduğunu anlayacaksınız.
*Eski anılarınızı hatırlayacaksınız.Beraber gülüp eğlendiğiniz anılarınız aklınıza gelecek ve 'Neden Böyle Oldu'diye düşünüp gözyaşı dökeceksiniz...
*Yeni biriyle tanışacaksınız.Ve bu kişi sürekli onunla Kıyaslayacaksınız.Göreceksininizki hiç kimse 'o' değil..
*Kendinize eskisi gibi baymayacaksınız.Aynaya küseceksiniz..Yakışıklı olmanın yada güzel olmayı düşünmeyeceksiniz.Çünkü onsuz olamayacağını düşüneceksiniz..
*Hayatınızdaki büyük boşluğu doldurmak için bir arayış içinde olacaksınız.Birşeylere başlayacaksınız ve bu çokta uzun sürmeyecektir..
*Yalnızca tatile çıkmanın dünyanın en iğrenç şeyi olduğunu anlayacaksınız..
*Bir zamanlar,dostlarınızla buluşurdunuz,çok güzel yemekler yapar,gezerdiniz demi?Artık onlarıda yapmak istemeyeceksiniz..
10-Yolda el ele yürüyen çiftleri göreceksiniz ve kalbiniz sıkışacak ve gene 'O' aklınıza  gelecek ve hemen eve dönmek isteyeceksiniz..
11-Telefonun başında 'Arasam mı Aramasammı ? ' Diye çok düşünecek hep kendinize acı çektireceksiniz..,


Kalmayı seçerseniz
*Bir yanınız hep gitmeye meğilli olduğu için kendinizi ilişkiye vermeyecek ve kendinizi tam olarak ilişkiye veremeyeceksiniz..Bu nedenle ilişkinizin düzeleceği varsa bile bu süreç uzun olacak..
*Tartışmalarınız devam edecek,madem kalmaya karar verdiniz,artık daha hoşgörülü ve sabırlı olacaksınız..
*Siz bir adım attığınızda karşınızdaki kişinin bunu anlamasını bekleyeceksiniz..Ve buda umutsuzluğunuzu dahada arttıracak ve 'Ben uğraşıyorum ama o uğraşmıyor diyip'Hep umutsuzluğa kapılacaksınız..
*Daha önce pek umursamadığınız randevularınıza gecikmeler olunca ,yerine getirilmeyen sözler artık daha çok onem kazanacak ve siz biliyorsunuzki bu son şansınız..
*Artık ilişkinizde sürekli bir iüphe olacak.Acaba bu ilişkimizin acaba başka bir kadının yada  erkeğin olduğunu düşüneceksiniz..
*Şüphelenmeler olacak.Artık gittiği yerleri kontrol etmeler başlayacak.Telefon konuşmaları dinlenenecek kısacası hayatınız sürekli bir şüphe içinde olacak..
*İlişkinizi doslarınızın yada ailenizin yardımlarıyla kurtulabileceğini düşüneceksiniz..Bu nedenle sürekli hayatınızda birileri olacak.Konuşmaya fırsatınız olamıyacak ve artık güveniniz kaybolacak.
*Çabalayıp bir noktaya gelemeyince kendinize güveninizde bir yerden sonra artık kalmyacak.
*Kendinizle sürekli savaşacak kalbinizle neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartışacaksınız..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder