» » Nokia Tablet Pazarına Geri Döndü!

Cihazlar Bölümünü ,, Microsoft'a şeytan Nokia, Aylar sonra Yeniden Döndü N1 Adını verdigi tablet bilgisayarını duyurdu sahneye Ettik. Taşıyan N1' isimli CIHAZ Benzerlikler Tasarım Çizgileri İtibariyle IPad Mini İle, açıdan bakıldığında profil Olarak Xiaomi MiPad Tablet Ile örtüşüyor Araya Geldi.
Nokia N1'de, 7.9 inc büyüklüğünde-Gorilla Glass 3 Korumalı SCPC & Arasında Bulunuyor. X 1536 2048 piksel çözünürlük Destegi Sünen CIHAZ, yekpare Alüminyum Yapıda Kasaya sahipler. 6.9mm kalınlığında 318 gr ağırlığında Olan tabletin en Dikkat Çekici yanlarından Biri de, ucu-ci USB standardını desteklemesi Ki Kardiyo Apple'ın Yıldırım portu ziyaretinde konnektöründe oldugu Gibi'nin, sana Altı USB sayede tanıştı KABLOSUZ da üstü FARK etmeksizin cihaza takılabiliyor.
Intel'in güncel Ürün gamında 2.4 GHz hızındaki Dört çekirdekli Atom Z3580 Alan'ı tablet Gücünü Bilgisayar'da işlemcisinden işlemcilerinden Yer Alan tr Güçlü tablet, bir araya geldi sayede 64-bit donanımına da sahipler ki, Beraberinde Android Lollipop'un geldiğini de düşündüğümüzde, Nokia N1 Olarak tr Performans 5.0 Üst seviyede diyeceğim alan tabletlerin Başında da Gelebilir. 
Açıklanan Diğer özelliklere Göre 2GB RAM 32GB GB Görüntü Depolama kapasitesine sahipler Olan tabletin Arkasında 8MP, Önünde imkb 5MP çözünürlüğünde Kamera Arasında Bulunuyor Ettik. Apple Smart Cover'a Benzer Özel Bir kılıfa da cihazın Başka ilginç imkb, tasarım Endüstri Foxconn Ile Bir YAPILMIS Olması .Yazılım tarafında, Nokia'ın Z Launcher uygulamasını geliştiren ekibin etkin'ait ziyaretinde oynadığı rol araya işbirliği Yakın Üreticisi devi Sürecinde Noktası Eklendi Bir ​​sahipler arayüze diyeceğim verdigi N1'de, 19.61 Watt / saat KAPASİTELİ 5300mAh pil Arasında Bulunuyor. 19 Şubat Tarihinde 249 dolarlık yerel Vergiler Ile Çin'de Satışa sunulacak Nokia N1, Rusya ardindan beleş Avrupa pazarına Giriş Olarak yapacak Ettik.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder