» » Samsung'un Gelirlerinde Şok Düşüş

Elektronik devi Samsung, mobil alanda pazarı domine etmeye devam ediyor.Fakat firma 2012'den bu yana ilk defa gelirlerini 50 milyar doların altına düşürdü.Düşüş büyük seviyede!

Samsung'un Gelirlerinde Şok Düşüş!
Elektronik devi Samsung.özellikle 2011 yılında Galaxy S2 ve Note modelleriye çok önemli bir satış rakamı ve gelir açıklamıştı

Hala ürettiği bir çok telefon modeliyle en çok kazanan ve en çok satan Android üreticisi olan Samsung tarafında işler hale iyi gidiyor gibi gözükse de ,2012 yılından beri ilk defa bu kadar büyük bir gelir düşüşü ortaya çıkmış durumda.

Düşüş yüzde 30 Civarı
2014 yılının üçüncü çeyreğinde,gelirlerinde yüzde 30 civarında düşüş yaşayan Samsung,buna rağmen 45 milyon dolarlık gelir elde etti.Üçüncü çeyrek için bu değerler rakiplere göre çok iyi olsa da,firma 2012'den beri ilk defa 50 milyar dolar altına inmiş durumda.
14-10/30/samsung-gelir.jpg

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder