» » » Call of Duty: Black Ops 3, Oyun İçi Bir Videoyla Tanıtıldı

 . Sızıntılarla Geçen Bir duyuru sürecinin ardindan Beklediğimiz Video nihayet bizlerle Activision Treyarch A.Ş., Görev oyun içi Bir ​​videoyla beraber Çağrı: Black Ops tanıttı 3'ü. 
 
    6 Kasım'da PC, PS4, Xbox One A.Ş.  Duty oyunu olmasıyla dikkatleri çekiyor ve hazırlanan ilk Çağrısı Click Click çıkacak Olan oyun, sadece sadece yeni nesil Konsollar. Oyunu ön Sipariş yapan Oyuncuların çıkışından hemen ÖNCE yapilacak Bir betaya katılacağı belirtiliyor . Açıklamalara Göre bu betaya Üç Farklı harita eşlik EDECEK. 
 
    Daha ÖNCE yayınlanan Fragman videosunda gördüğümüz Üzere Call of Duty: Black Ops 3, gelecek temasında karşımıza çıkıyor . Giyilebilir teknolojilerin çığrından çıktığ Bir döneme gittiğimiz oyunun oyun içi videosunda da bu CIHAZLAR kendini doğumlarının.  
 
    Gelişmiş Warfare'a Benzer Bir yapıyı gördüğümüz Oyunda Kooperatif oynanışa odaklanan Dört kişilik senaryo modu bulunacak . Oyunun multiplayerında 9 Farklı sınıf yer'de alacak ziyaretinde onu sınıfın Farklı Özellikleri Ile Farklı Silahları bulunacak.  

Ekran görüntüleri:
Siyah-Ops-3_Ramses-Station_Under-Kuşatma
IMG_4030.JPG

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder