» » » Hızlı ve Öfkeli 8'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Fast and Furious 8 release date
Fast and Furious serisinin 7. filmi Furious 7′nin 3 Nisan’da gösterime girmesinden sonra 8. filmin çıkış tarihi merak edilmeye başlanmıştı. Bu merak Vin Diesel tarafından giderildi.

Bugünkü CinemaCon etkinliğinde sahneye çıkan Vin Diesel, Fast and Furious 8‘in çıkış tarihini açıkladı. Vin Diesel’in açıklamasına göre Fast and Furious 8, 14 Nisan 2017‘de vizyona girecek.

Vin Diesel’in açıklamasından anlaşıldığı kadarıyla serinin 8. filminin orjinal ismi Furious 8 olacak. Bildiğiniz gibi, şu sıralarda vizyonda olan serinin 7. filminin orjinal ismi de Furious 7 idi.

Furious 7′nin vizyona girmesinden hemen önce Jimmy Kimmel Live’a konuk olan Vin Diesel 8. filmin New York’ta çekileceği açıklamıştı. Bununla birlikte Vin Diesel, Furious 7′de rol alan ve bir ajanı canlandıran Kurt Russell’ın 8. filmde de oynayacağını belirtmişti.

Ayrıca Furious 8‘de Eva Mendes’in oynayacağı söylentileri de dolaşıyor. Eva Mendes, daha önce serinin ikinci filminde rol almıştı ve beşinci filmin sonunda da ufak bir rolü vardı.

Ayrıca Furious 8′in çıkış tarihi Fast and Furious’un resmi Twitter hesabı üzerinden de duyuruldu.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder