» » Tüm Zamanların En Özellikli Blogger Teması

Bu güne kadar gördüğünüz en orjinal Blogger temasıyla tanışmaya hazır mısınız? Giriş cümlesi size çok iddialı gelmiş olabililr ama temayı test edip özelliklerini görünce bana hak vereceksiniz.

 

Aslında premium olan bu tema ilk kodlandığında yanlış hatırlamıyorsam $20 civarında bir fiyata satılıyordu.Sonra ne oldu bilmiyorum temanın yapımcısı ücretsiz dağıtmaya karar verdi.İşte bu temanın özellikleri:

  • ThumbCropper: Bildiğiniz gibi normal temalarda ana sayfada yazıya ait resmin thumbnail şeklinde küçültülmüş haki gözükür.Bu temada kullanılan ThumbCropper aracı sayesinde yazının içerisindeki resim kırpılarak ana sayfada gözükür.
  • Sonsuz Scroll: Twitter2da ve bazı sitelerde sayfanın altında daha fazla diye bir buton yer alır ve o butona tıkladığınızda sayfaya yeni öğeler eklenerek saşağı doğru ayar.İşte bu temada da ileri-geri veya numaralı sayfa geçişleri yerine bu özellik kullanılmış.
  • 2 Renk Seçeneği: Temayı indirdiğinizde zip dosyasının içinde açık ve koyu renk seçenekleri için 2 adet .xml dosyası bulacaksınız.Eğer beyaz versiyonunu tercih etmiyorsanız gri versiyonunu da kullanabilirsiniz.
  • Tarayıcı uyumluluğu: Temalarda yaşanan en büyük sorulardan biridir farklı tarayıcılarda düzgün çalışmaması.Bu tema tarayıcı uyumlu olduğu için tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışmaktadır.

 

 

Premium Galeri Teması

 

         

 

Demosuna da baktıysanız bu temayı neden bu kadar övdüğümü anlamışsınızdır.Fotoğraf ağırlıklı blog yazanlar veya blogunu portföy gibi kullananlar için bu şiddetle tavsiye ediyorum bu temayı.Gördüüm tek zayıf tarafı ise sanırım yorum bölümü.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder