» » Size Kazançlı Bir Teklifim Var

Bugüne kadar blog yazarlarının kendilerini ve bloglarını geliştirmelerine yönelik pek çok faydalı yazı yazdım.Şimdi de uzun süredir bünyesinde oluğum ve size her bakımdan çok şey kazandıracak Bumerang Network’ten bahsedeceğim.

 

Bumerang Nedir?

 

Bumerang; Hürriyet’in blog yazarları için oluşturduğu, blogcuların trafik ve para kazanmasını sağlayan bir projedir.Bumerang’a katılmanın size sunduğu avantajlar şunlardır:

  • Aylık 500bin’den fazla ziyaretçisi olan Yazar Kafe’de yazılarınızı yayınlayabilirsiniz.
  • Hurriyet.com.tr’de blogunuzun tanıtımını yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Hurriyet’in dizini olan Hurlist’e blogunuzu ekleyebilirsiniz.
  • Sponsor firmaların reklamlarını yayınlayarak para kazanabilirsiniz.

 

Hemen Üye Ol, 20 TL Kazan!

 

Bumerang İkili Kazanç Sistemi isminde bir kampanya başlattı.Bu kampanya sayesinde başlangıcı 20 TL ile yapabilirsiniz.Nasıl mı?

 

1. Adım: Bumerang üyelik sayfasına gidin.

 

2. Adım: Bumerang üyelik ekranında promosyon kodu bölümüne T1DD5604 yazın.

 

Bumerang Üyelik Ekranı

 

3. Adım: Eğer promosyon kodunu doğru girdiyseniz kısa bir süre sonra yayınlamanız için bir teklif gelecek ve o teklifi başarılı bi şekilde yayınladığınız taktirde 20 TL hesabınıza aktarılacak.

 

Peki Ya Sonra?

Bundan sonra Bumerang Network’un nimetlerinden faydalanmaya devam edeceksiniz.Bumerang skorunuzu arttırarak tekliflerden daha çok kazanabilir, platin üye olarak Yazar Kafe’ye yazılarınızı gönderebilir, sosyal medya paylaşımları yaparak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Güncelleme

Toplam 5 kişinin bu tekliften yararlanma şansı vardı ve kota doldu. Bilginize…

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder