» » » » » Ünlü siber savaşçısı İstanbul'a geliyor!

Siber güvenlik alanında son yıllarda yaşanan en büyük depremlerden biri olan İran Nükleer Tesisleri'ne yönelik STUXNET'i çözümlemesiyle dünya çapında ünlenen Alman Siber Güvenlik kuruluşu Langner'in Başkanı Ralph Langner, 13 Eylül'de İstanbul'a geliyor.
ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi'12'de konuşacak Langner, STUXNET'in esrar perdesini ilk kez aralayacak. Özellikle enerji santralları, petrol, ulaştırma tesisleri gibi kritik yapıların siber güvenliği konusunda uzmanlaşan Langner, Zirve'de ileri ve karmaşık siber saldırıların nasıl önlenebileceğini anlatacak.


Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji buluşması ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi'12, 11 – 13 Eylül 2012 tarihlerinde, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. "Sonraki Adım" teması ile teknolojinin iş, birey ve toplum yaşamını yarın nasıl etkileyeceğini sorgulatacak Zirve, dünyaca ünlü konuşmacıları ve çarpıcı konuları ile gündem yaratacak.

Siber savaşlar, siber silahlanma ve siber güvenlik başlıklarını özel bir oturumda mercek altına alacak Zirve, İran Nükleer Tesisleri'ni hedef alan STUXNET virüsünü çözümleyen Alman Siber Güvenlik Kuruluşu Langner'in Başkanı Ralph Langner'i ağırlayacak. Langner, 'Siber alanda devlet dışı kişi ve birimlerin oluşturduğu tehdit karşısında askeri güçler çaresiz mi?', 'Siber silah yarışları olacak mı?' gibi soruların yanıtlarını Zirve kapsamında Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) himayelerinde ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) desteği ile 13 Eylül 2012, Perşembe günü gerçekleşecek olan Savunmada Bilişim Konferansı'nda verecek.

Thurbon, katılımcılara sezgilerine aykırı düşünmeyi öğretecek

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi'12'nin öne çıkan konuşmacıları arasında Changelab Uluslararası Davranış Değişikliği Kuruluşu'nun Kurucu Ortağı ve "Baş Yaratıcı"sı Dominic Thurbon da yer alıyor. Nesiller arası davranış farklılıkları, çalışanların eğilimleri ve eğitimin, kuruluş içi iş birliğinin ve yenilikçiliğin geleceği konusunda dünyanın birçok ülkesinde danışmanlık yapan Thurbon, 11 Eylül 2012, Salı günü Zirve'de yapacağı sunumda katılımcılara sezgilerine aykırı düşünmeyi öğretecek.

Sosyal medyanın etkin bir mecra olarak kullanımı için yenilikçi yaklaşımları irdeleyecek Thurbon, kurumlardaki bilgiye ulaşma ve sorun çözme yöntemlerini de sosyal medya araçlarından nasıl yararlanılabileceğini gösterecek.

Sağlıkta sorumlu iletişimin bilirkişisi Hjelmsoe geliyor

Sağlıkta Duyarlı İletişim Teknolojileri Uzmanı ve Agnitio Kurucusu ve Başkanı Morten Hjelmsoe ve Publicis Healthware International Grup Başkanı Roberto Ascione, Zirve'nin sağlıkta sonraki adımın izlerini arattıracak oturumlarında yer alacak isimler…

Şirketlerin sağlık profesyonelleri ile daha iyi ilişkiler kurmalarını sağlayacak uygulamalar geliştiren Hjelmsoe, Zirve kapsamında Sağlık Bakanlığı desteği ile 12 Eylül 2012 Çarşamba günü, e-Sağlık, m-Sağlıkta Sonraki Adım Konferansı'nda "Sağlıkta Pull Marketing" konulu bir sunum yapacak.

Kaynak: Hurriyet Teknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder