» » » » » Skype'ın Windows 8 sürümü ortaya çıktı!

Skype'ın Windows 8 sürümüne ait bazı fotoğraflar internete sızdı.
Microsoft, 26 Ekimde yayınlayacağı Windows 8 için hazırlanan yazılımlar birer birer gözler önüne çıkıyor. Windows 8'in yeni kullanıcı arayüzüne uygun bir arayüze kavuşan uygulamalardan biri de Skype. Twitter’a düşen fotoğraflar sayesinde, Microsoft’un sesli ve görüntülü sohbet programının Windows 8 ve Windows RT’ye uygun arayüzü görücüye çıktı. Skype’ın yeni versiyonu Microsoft tarafından hazırlanmış diğer Windows 8 uygulamaları ile eşlenirken, durum ve mesajlaşma geçmişine ekranın yanında yer alan bir çubuk aracılığı ile erişilebildiği görülüyor.
Neowin tarafından yayınlanan fotoğrafların uygulamanın önizleme sürümüne ait olduğu açıkça belirtilmiş durumda. Fotoğrafların önizleme sürümüne ait olması, bu sürümün yakında Microsoft tarafından yayınlanabileceği ya da şirketin iç test sürecinde olduğu anlamına gelebileceği düşünülüyor. Diğer özellikler arasında mevcut Skype özelliklerinin dışında favorileri ana ekrana yerleştirebilme özelliği dikkat çekiyor. Microsoft’tan sızıntıya dair bir açıklama yapılmazken, beta ya da final sürümünün yayınına ilişkin de bir bilgi verilmedi.

Kaynak: Hurriyet Teknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder