» » » » » 2012'nin torrent şampiyonu!

2012'de Torrent üzerinden en çok indirilen ismi belli oldu; geçen yılın kralı tahtını kaybetti!
2012'nin en çok indirilen TV dizisi, Torrentfreak'in rakamlarına göre Game of Thrones oldu.
Torrentfreak'e göre dizi, ikinci sezonundan itibaren yasalara aykırı olarak tüm dünyadaki BitTorrent kullanıcıları tarafından 4.280.000 kez indirildi. Böylece popüler dizi, geçen senenin birincisi Dexter'ı da ikinci sıraya itmiş oldu.

İlk beş sıradaki diğer isimler arasında dünya çapında 2.5 milyonun üzerinde indirmeyle The Big Bang Theory, How I Met Your Mother ve Breaking Bad yer aldı. Torrentfreak, indirmelerin yüzde 80'lik bölümünün ABD dışındaki ülkelerden geldiğini söyledi. Bunun nedeni, izleyicilerin dizinin son yayınlanan bölümlerini beklemek zorunda olmaları.

İngiltere'deki izleyiciler, Game of Thrones'u ABD'den sadece bir gün sonra izleyebiliyorlar. Avustralyalı kullanıcıların ise bir hafta sabretmeleri gerekiyor. Torrentfreak, İngiltere'nin yüksek indirme sayısının nedeninin ülkede diziyi izlemek için ek bir üyeliğe ihtiyaç duyulmasına bağlıyor.

Kaynak: veTeknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder