İnternet gün geçtikçe hayatımızın bir parçası olmaya devam etmekte. Her ne kadar interneti kullanmasakta onu bırakamıyoruz. Teknoloji'nin hızla ilerlemesi ile satışa sunulan android tabletler ucuz oldukları için bir hayli ilgi görmekte. Android sistemli tabletlerin olmazsa olması gereken programlardan bir tanesi. Google Gmail! Gmail e-postalarınızı her yerde görüntüleyebilir,cevap yazabilirsiniz.Sizin de bir android cep telefonunuz veya android sistemli tablet pc'niz var ise google play uygulamasından ücretsiz indrebilirsiniz.

Açıklama (ingilizce orjinal):
Keep your conversations going, everywhere you go.
Gmail is built on the idea that email can be more intuitive, efficient, and useful. And maybe even fun. Get your email instantly via push notifications, read and respond to your conversations online & offline, and search and find any email.
Gmail also lets you:
• Manage multiple accounts
• View and save attachments
• Set up label notifications
Açıklama (türkçe çevrilmiş hali):
Konuşmalarınızı devam edin, her yere gitmek.
Gmail e-postanın daha yenilikçi, verimli ve kullanışlı olabileceği fikri üzerine kurulmuştur. Hatta eğlenceli bile. , Push bildirimleri ile anında e-posta alın okuyun ve konuşmalar çevrimiçi ve çevrimdışı ve arama yanıt ve herhangi bir e-posta bulabilirsiniz.
Gmail disk'teki:
• Birden çok hesabı yönetme
• görüntüleme ve ekleri kaydetmek
• Etiket bildirimlerini ayarlayın

Gmail uygulamasını google play'den indirmek için tıklayın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder