» » » » LG G4’ün fotoğrafları internette dolaşmaya başladı

Henüz resmi duyurusu yapılmayan G4’e ait olduğu iddia edilen 4 fotoğraf internette dolaşmaya başladı. Fotoğraflar XDA Geliştiricileri’nden cingöz bir üye tarafından internette paylaşıldı.
Daha önceki haberlerde de olduğu gibi LG G4’ün bir kaleme sahip olduğu görülebiliyor ve telefonun sol üst köşesine konumlandırılmış; aynı Note 4’te olduğu gibi.
Genel olarak bakıldığında LG G4’ün selefi LG G2 ve LG G3’e benzer bir yapıya sahip olduğu görülebiliyor. Telefon daha söylentilerde belirtildiği gibi hafif kavisli bir ekrana sahip.
Görsellerde G4’ün Anroid 5.0.2 Lollipop ile geldiği açığa çıkıyor. Tabii LG standart arayüze bol özelleştirme içeren arayüzünü giydirmiş.
LG G4 donanım özeliklerinin ise şöyle olması bekleniyor;
  • LG G4’ün Big.Little tasarımını baz alan ve ısındığına dair raporlarla daha çıkmadan itibari zedelenen Snapdragon 810 ile gelecek.
  • LG’nin 64-bit‘in nimetlerinden faydalanmak isteyeceğini hesaba katarsak 4GB RAM ile gelmesi büyük olası.
  • 16MP ve otomatik imaj stabilizasyonu yapabilen bir kamerayla gelmesi beklenen G4’de özçekim kamerasındaki seçimin LG G3’ün 2.1MP kamerasından daha yüksek çözünürlüklü bir kameradan yana (tahminen 5MP) kullanılacağı tahmin ediliyor.
  • 2K çözünürlükle gelecek LG G4’ün 5.5 inçlik True HD-IPS ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor.
  • Batarya tarafında ise çözünürlükte olduğu gibi bir sıçrama yaşanabileceği ve 4000mAh gibi etkileyici bir batarya kapasitesine çıkılabileceği söyleniyor. LG G2 ile piyasaya nazaran batarya tarafındaki sıçramanın LG G4’de de görülebileceği söylentiler arasında.
  • Kutudan çıktığı anda 64-bit’in nimetlerinden faydalanabilen bir telefon olması amacıyla Android 5.0.2 gelecek.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder