» » Savaşa Hazır Ol;Frontline Commando (Seri)

 Acımasız bir diktatöre karşı bir dönek saldırı kalan tek Komando olarak, geri ödeme üzerindeki cephe ve cehennem bükük mahsur. Sen düşman kuvvetlerinin saldırı hayatta ve düşmüş askerlerin intikamını almak için özel tüm becerileri kullanmanız gerekir.
EYLEM GÖRMEK VE FEEL
Çarpıcı konsol kaliteli görseller, hassas kontrolleri, gelişmiş fizik ve destructibles ile nihai 3rd person shooter. Savaşın sıcağında atlamak ve sınırlamak için Android cihazı itin!
ÖLÜMCÜL GÖREVLERİ KOMPLE
Helikopter, cip ve ağır savundu düşman üsleri aşağı çekmek için yok edilebilir kapak noktaları ortaya. Mücadele misyonu türleri çeşitli üzerinde düşman giderek daha zor dalgaları defetmek.
ÖLÜMCÜL SİLAH BİR ARSENAL KOMUT
Saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfekleri, av tüfeği, roketatar, med kitleri, zırh ve daha bir topçu ile cephe götür!
Bu uygulamanın kullanımı Kullanım Glu Mobile Kullanım koşulları tarafından yönetilir. Kişisel verilerin toplanması ve kullanımı Glu Mobile Gizlilik Politikası tabidir. Her iki politikaları.Ek koşullar da Frontline COMMANDO oynamak için ücretsiz, ancak bazı ekstra öğeler için gerçek para ödeme yapmayı seçebilirsiniz.uygulanabilir.




Frontline Commando 2 
Mermi popüler üçüncü kişi shooter, Frontline Commando sonradan uçalım!
"Silah severler görevlerde kullanmak için farklı silah ve patlayıcı büyük bir cephanelik görmekten mutlu olacak ..." - DroidLife
"... Frontline Commando 2 teknik sunum çok etkileyici." - AndroidPolice
Savaş ölü için ihanet ve sol, sizin paralı ekip ve tam düşmanlarına karşı intikam savaşı oluşturmak gerekir.
SİZİN Elite Squad ASSEMBLE
Işe ve askerleri eğitmek ve savaş için nihai savaş takım kurşun! Keskin nişancılar gelen sağlık görevlilerine, 65 olası benzersiz takım üyeleri seçin.
DOMINATE aksiyon dolu KAMPANYALAR
40 benzersiz misyonlar ve çevrimiçi PVP dahil 13 elit zorlukları aracılığıyla zafer için takım kurşun.
ONLİNE PVP ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN SAVAŞ
Durdurulamaz bir kadro var mı düşünüyorsunuz? PVP nihai palavra hakları için çevrimiçi Diğer atıcıları meydan!
YÜZ tehlikeli KENT HARP
7 yıkılabilir savaş aracılığıyla yol Vur! Keskin nişancılar, ağır silah uzmanları, tanklar, helikopterler, uçan uçakları ve daha al!
KOMUTANLIĞI gelişmiş silahlar
Keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfekleri, av tüfeği ve makineli tüfek dahil olmak üzere birden yükseltilebilir silah sınıfları ile ateş gücü en üst düzeye çıkarın. Böyle uçağı, el bombaları ve RPG gibi savaş özel savaş dişli yararlanın.
High-end, sürükleyici tablet oyun!
Frontline Commando 2 free-to-play online PVP shooter, ama sizin hesabınıza tahsil edecektir bazı ekstra öğeler, gerçek para ödemeyi tercih edebilirsiniz. Cihazınızın ayarlarını tarafından-app satın alma devre dışı bırakabilirsiniz.Bu uygulamanın kullanımı Kullanım Glu Mobile'ın Şartları tarafından yönetilir. Kişisel verilerin toplanması ve kullanımı, Glu Mobile Gizlilik Politikasına tabidir. Ek koşullar da uygulanabilir.





About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder