» » Blogunuz için Ücretsiz iletişim Formu Oluşturun

Bu blogda olduğu gibi, ziyaretçilerinizin size hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için blogunuza bir iletişim formu koyabilirsiniz.İnternet üzerinde size bu hizmeti veren pek çok ücretsiz servis var.Hemen hemen hepsinin çalışma mantığı aynı olduğundan içlerinden birini açıklamam yeterli olacaktır.

Size anlatacağım site Response-O-Matic

1.Adım: Signup sayfasına giderek kayıt formunu doldurun.Kayıt formunu gönderdikten sonra e-mail adresinize bir onay e-maili gelecek, o maildeki linke tıklayarak hesabınızı aktifleştirin.



2.Adım: linke tıkladıktan sonra iletişim formunuzun olduğu sayfa açılacak.Burada gördüğünüz gibi iletişim formunda sorulacak 2 adet soru hazır.Bunları türkçeleştirmek için o öğenin yanındaki Edit butonuna basın.



Yeni bir soru ve cevap kutusu eklemek için Add Question butonuna basın ve istediğiniz öğeleri ekleyin.Formunuzu oluşturduktan sonra Continue butonuna basarak devam edin.

3.Adım: Ayarlar sayfasında yapmanız gereken en önemli şey iletişim formuyla gönderilecek mesajların hangi email adresine geleceğini ayarlamak.Sayfanın alt tarafındaki Email & SMS Notifications ayarlarından Email seçeneğini işaretleyerek e-ma,l adresinizi yazın ve devam edin.



4.Adım: Açılan sayfadaki kodları kopyalayarak oluşturduğunuz ya da oluşturacağınız iletişim sayfasına yapıştırın veiletişim formunuz hazır.



Ek olarak bu şekilde benzer yolları kullanarak ücretsiz iletişim formu oluşturabileceğiniz bazı servisler şöyle:

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder