» » Blog Hocam’ın Artık Google Site Bağlantıları Var

Bugüne kadar “nasılsa koymamışlardır” diyerek kontrol etmemiştim Blog Hocam’ın Google site bağlantıları olup olmadığını.Bugün tesadüfen baktım ve Google’da “blog hocam” diye arayınca blogumun adresinin altında site links yani site bağlantılarının olduğunu gördüm.Buraya tıklayarak sizde görebilirsiniz.

Blog Hocam'ın Artık Google Site Bağlantıları Var

Google Site Links ( Site Bağlantıları ) Nedir?

 

Google bazı siteler için arama sonuçlarında sitenin altında, kullanıcıların o sitede kolay gezmesi amacıyla o siteye ait sayfaları listeler.Bunlar sitelinks yani site bağlantılarıdır.

Google, site bağlantılarını yanlızca kullanıcı için yararlı gördüğü siteler için gösterir.

Her sitede olmayan bu özellik, tahmin edeceğiniz gibi bir siteye prestij kazandırır ve Google tarafından ne kadar önemsindiğini gösterir.

 

Google Site Bağlantıları Nasıl Eklenir?

 

Google resmi sitesinde site bağlantılarının el ile veya para karşılığı eklenmediğini, bir algoritma kapsamında otomatik olarak eklendiğini söylüyor.Bu algoritmayla ilgili bir açıklama yok ancak benim tahminlerim şöyle:

  • Blogunuzun ziyarertçi sayısı aylık en az 2000 olmalı.
  • Ziyaretçi kaynağınızın en az %60’ı Google olmalı.
  • Blogunuz güncel olmalı.
  • Google’da arama yaptıktan sonra çıkan sayfanıza tıklandığında “ bu sayfa bulunamadı” gibi bir uyarı olmamalı.Yani indekslenmiş sayfalarınızı silmemelisiniz.
  • Bounce Rate değeriniz %70’den fazla olmamalı.

Bunlar sadece benim izlenimlerin sonucunda yaptığüım tahminler.Resmi bir açıklama olmadığını tekrar hatırlatayım.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder