» » Blog Yazıları İçin Yeni Fikirler Üretmek

Blogunu güncel tutmak adına çok sık yazı yazan blogcular çoğu zaman yazak konu bulmakta zorlanırlar.Siz de çoğu blogcu gibi konu bulmakta sıkıntı çekiyorsanız bu yazı yeni ve ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek konular bulmanıza yardımcı olacaktır.

 

Blog Yazıları İçin Yeni Fikirler Üretmek

 

İşte blogunuza yazmak üzere yeni konular ve yeni fikirler bulmanın yolları…

 

1. Forumlar

 

Forumlar insanların her konuda tartıştıkları, bilgi verdikleri ve sorular sordukları web siteleridir.Blogunuzun konusuyla ilgili forumları gezerek insanların hangi konular hakkında tartışlıklarını görebilir ve buradan blogunuzda yazmak üzere yeni fikirler üretebilirsiniz.Forumlarda popüler olan konular hakkında yazacağınız yazılar da muhtemelen popüler olacak ve okuyucularınız tarafından ilgi görecektir.

 

2. Sosyal Medya

 

Sosyal paylaşım siteleri hangi konunun trend olduğunu anlamak açısından çok faydalı platformlardır.Bu plstformlarda trend olmuş konulardan esinlenerek yeni yazılar yazabilirsiniz.

 

3. Benzer Bloglar

 

Blogunuzun konusuyla ilgili blogları okuyarak oradaki yazılardan yeni fikirler üretebilirsiniz.Ancak dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var.Esinlendiğiniz yazıyı aynen kendi blogunuzda yayınlama veya aynı başlığı kullanma gibi hatalara düşmeyin.

 

4. Yorumlar

 

Blogunuzun yorum bölümü yeni konular bulmak için adeta bir madendir.Yorumlarda okuyucularınızın soruları size yeni yazılar olarak geri döner.Dikkat ettiyseniz benim de Blog Hocam’da yazdığım yazıların bir kısmı okuyucu yorumları ve iletişim formu aracılığıyla sorulan sorular kaynaklıdır.

 

Söz Sizde

Bu listeye ekleyebileceğiniz önerileriniz var mı?Blogunuza yazacak bir şey bulamadığınızda yeni konular ve fikirler üretmek için neler yaparsınız?

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder