» » İlham Alabileceğiniz Bayan Blogcular

Kim demiş blog yazarlığı erkek işidir diye?Statik web siteleri kurmak ve geliştirmek teknik bilgi gerektirdiğinden web sitesi sahibi bayanların sayısı çok azdı.Ancak blog kurmak ve yazmak oldukça basit olduğundan bayan blogcuların sayısı da bir hayli arttı.Üstelik bu işte çok popüler ve başarılı olanlarda var.

 

Tavsiye yazı: İyi Blogcu Olmanın Sırları

 

İşte blog dünyasında adından söz ettiren ve tüm bayan blogcuların ilham alabilecekleri başarılı bayan blogcular…

 

1. DEVLETŞAH

Devletsah

Bayan blogcu deyince akla ilk gelen isimlerden biri Devletşah.2005 yılından beri kaliteli ve güncel içeriğiyle geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Devletşah’ta günlük yazılar, yemek tarifleri, püf noktaları, kısa bilgiler ve haberler, müzik, sinema, gezi, kültür-sanat ve edebiyat konulu yazılar ve şiirler yer almaktadır.

URL: http://www.devletsah.com/

 

2. ÇOK OKUYAN ÇOK GEZEN

Çok Okuyan Çok Gezen

En çok istediğim şeylerden biridir otomobilime atlayıp, şehir şehir dolaşmak ve buralarda yaşadıklarımı, gördüklerimi bir blogda insanlarla paylaşmak.İşte Sevil Mert isimli bu gezgin blogcunun, gezdiği yerleri ve yaladığı olayları yazdığı çok başarılı bir blogu var.Samimiyetiyle gezi blogları fark yaratan bir blog Çok Okuyan Çok Gezen.

URL: http://www.cokokuyancokgezen.com/

 

3. BLOGCU ANNE

Blogcu Anne

Okuyucu kitlesi genellikle anne ve anne adaylarından oluşan Blogcu Anne’nin kurucusu ve yazarı Elif Doğan, blogunda çocuk yetiştirme ile ilgli gözlemlerine, yaşadıklarına ve  tecrübelerine yer vermektedir.

URL: http://blogcuanne.com/

 

4. PORTAKAL AĞACI

Portakal Ağacı

Portakal Ağacı, 2003 yılından beri yayın en eski yemek bloglarından biri.Hatice Özdemir Tülün isimli bir yemek meraklasının, denediği yemek tariflerini paylaştığı yazılarla başlayan Portakal Ağacı, içerik sayısı ve kalitesiyle en önemli yeek bloglarından biri omayı başardı.

URL: http://www.portakalagaci.com/

 

5. PUCCA GÜNLÜK

Pucca Günlük

Sanırım bayan blogcular arasında en popüleri ve en merak edileni Pucca’dır.Özel hayatını, erkek arkadaşıyla yaşadığı olayları ve cinsel hayatını sıra dışı bir dille yazan, yazılarında küfürü eksik etmeyen bir blog yazarı.Kendisi blog dünyasında öyle bir fenomen haline geldiki kitabı bile çıktı.

URL: http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/

 

6. BUSE TERİM

Buse Terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in 2 kızından küçüğü olan Buse’nin moda bloguda oldukça geniş bir okuyucu kitlesine sahip.Buse Terim moda, kozmetik, tasarımlar ve markalarla ilgili paylaşmatya değer gördüğü herşeyi blogunda paylaşıyor.

URL: http://buseterim.blogspot.com/

 

Söz Sizde

Öncelikle;

Farklı konularda yayın yapan popüler bloglardan sadece aklıma gelenleri ve karşılaştıklarımı yazabildim.Burada adı geçmediği için kızan blogculardan özür dilerim.

Sizin okuduğunuz başka bayan blog/blogcular var mı?

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder