» » FBML İle Facebook Sayfasına Hoşgeldiniz Sekmesi Ekleme

Milyonlarca üyesiyle Facebook blogunuzu tanıtmak için eşsiz bir sosyal medya platformu.Facebook’un nimetlerinden faydalanmak ve daha fazla kişiye ulaşarak blogunuzun popüleritesini arttırmak için mutlaka bir Facebook sayfasına sahip olmalısınız.Aslında bu yazım Facebook sayfası olanlar için ancak hala bir Facebook sayfanız yoksa http://www.facebook.com/pages/create.php adresine giderek kısa sürede Facebook sayfanızı oluşturup tekrar bu yazıya dönebilirsiniz.

Blog Hocam Facebook Sayfası

Blog Hocam Facebook hayran sayfasını ziyaret ettiğinizde sizi Hoşgeldiniz sekmesinde bir grfik karşılayacaktır.Bu yazımda bu Facebook sayfasını nasıl oluşturduğumu anlatacağım.Bu tür közelleştirilmiş Facebook sayfaları, insanları sayfayı beğenmeye teşvik eden ayrıntılardır.

Uygulamaya eçmeden önce sayfanızda kullanacağınız grafiği önceden hazırlamanız gerekiyor.Ben 532x521 boyutlarındabir grafik hazırladım.Sizde Gimp, Photoshop veya benzer uygulamalar yardımıyla grafiğinizi ooluşturduktan sonra uygulamaya geçebilirsiniz.

1.Adım: Kullanacağımız Statik FBML uygulamasına giderek sol taraftaki Sayfama Ekle yazısına tıkladıktan sonra açılan pencereden sayfanızın yanındaki Add toPage butonuna basarak uygulamayı sayfanıza ekleyin.

FBML İle Facebook Sayfasına Hoşgeldiniz Sekmesi Ekleme

2.Adım: Sayfaızın sağ üst tarafındaki Sayfayı Düzenle butonuna bastıktan sonra sol menüden Uygulamalar’ı seçin ve listeden FBML – FBML uygulamasının altındaki Uygulamaya Git yazısına tıklayın.

FBML İle Facebook Sayfasına Hoşgeldiniz Sekmesi Ekleme

3.Adım: Açılan sayfada Kutu Başlığı olarak Hoşgeldiniz yazın.FBML kısmına ise aşağıdaki koları ekleyin.Ancak kodlarda benim kullandığım resmin linki olan https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqjA5VwJSFsrrmLg-cSUK35LEuUh9KHskm7Amrudyjdb3V4ya2Hvxq54EpnE4tZCveN2MXKQwe6vosQ8_QXNHggxIgpQcxUlNpmq-Kf9Q38tsJeGFYXvBd0gK46_vlMK2j9mbLeyrXvCGt/s523/facebook-page.png yerine kendi resinizin URL’ini yazmayı unutmayın.

<img style="background-image: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top: 0px; border-right: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqjA5VwJSFsrrmLg-cSUK35LEuUh9KHskm7Amrudyjdb3V4ya2Hvxq54EpnE4tZCveN2MXKQwe6vosQ8_QXNHggxIgpQcxUlNpmq-Kf9Q38tsJeGFYXvBd0gK46_vlMK2j9mbLeyrXvCGt/s523/facebook-page.png" />


FBML İle Facebook Sayfasına Hoşgeldiniz Sekmesi Ekleme



4.Adım: Şuan uygulama ekli ve hazır durumda.Bu adımda insanların sayfanızı ziyaret ettiğinde duvar ile değil de hazırladığıız hoşgeldiniz grafiği ile karşılanmalarını sağlamak için gerekli ayarı yapascağız.Bunun için tekrar sayfa düzenlemeye gidyoruz ve sol menüden İzinleri Yönet’e tıklıyoruz.Varsayılan Açılış Sekmesi yazan yeri Hoşgeldiniz olarak seçtikten sona kaydediyoruz.



FBML İle Facebook Sayfasına Hoşgeldiniz Sekmesi Ekleme

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder