» » » » » » » iCloud Ekranı Nasıl Geçilir (Videolu Anlatım) - iCloud Activation bypass (Video) - iCloud Aktivasyon Ekranı

Herkese Merhaba.
Bu yazıda Sayısı her geçen gün artan ve  çözümü olmayan iCloud Aktifleştirme Ekranının Nasıl Geçileceğini Anlatacağım.


Bu bir problem değildir aslında. Çünkü Apple Çalıntı Cihazları Önüne geçmek yani yine Apple Kullanıcısını Koruma için iOS 7 ile getirdiği en güzel özelliklerden biridir.  Özellik ile 2.El cihaz alırken iCloud Hesabının Aktif olup Olmadığı Kontrol Etmeniz sizleri bu problemlerden Koruyacaktır. Apple Hiç bir şekilde Bu problemlere Destek Vermiyor. Sadece Cihaz ile birlikte faturaya sahip olmanız koşulu ile bu konuda size Yardımcı Olmaktadır.



Ancak Yinede bu Konuda Yapılacak Bir işlem Bulunuyor. (A4) Videolu Anlatımda bir arkadaşımızda Yardım Aldım. Video Türkçe' dir Ancak Seslendirme Yapılmamıştır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lütfen Program Paketini İndirin.
https://drive.google.com/file/d/0B35jo_JQQM2ETVp0OTFNblQ0VFU/edit?usp=sharing
(CTRL + S kombinasyonu ile Download edebilirsiniz)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Videolu Anlatım.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not : Eğer Cihazınız Aktif ise ve içerisinde iCloud Hesabı var ise şifresini bilmediğiniz kaldıramıyor iseniz iletişime Geçin % 100 Şifresini kurtarabilirsiniz. Ancak Aktivasyon Ekranında kalan cihazlar için Video adımlarını uygulamanız gerekmektedir.



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder