» » » » » » Toshiba Yeni Nesil Dizüstüleri Tanıttı !

toshiba laptop

Yeni Toshiba Satellite S serisi tanıtıldı, yeni özelliklerle birlikte yolda...

Toshiba, ultra-ince ve şık 39.6 cm (15.6") ekranlı Satellite S50 ve 43.9 cm (17.3") ekranlı Satellite S70 modellerinden oluşan yeni S Serisi notebook'larını tanıttı. Bir dizi ergonomik özelliğin performans ve dokunmatik ekran seçenekleriyle buluştuğu modeller sıra dışı kullanışlılık sağlıyor.

Satellite S Serisi'nin bir dizi eğlence özelliği gelişmiş bir multimedya deneyimi sağlıyor. Yüksek performanslı ve ayarları DTS Sound tarafından yapılmış harman/kardon® hoparlörler ile kullanıcılar harici bir hoparlöre bağlamaya gereksinim duymadan müzik dinleyebiliyor veya en yeni filmleri izleyebiliyorlar.

Toshiba'nın dahili Resolution+ teknolojisi video ve fotoğraf içeriklerini gerçek zamanlı olarak analiz ederek ve iyileştirerek, gerçekçi görüntülerle gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Net detaylar ve canlı renkler için HD, HD+ ve Full HD kalitesinde ekran seçenekleri de mevcut.
toshiba yeni laptop

Tam güç, tam kapasite

i7'ye kadar 4. nesil Intel® Core işlemciler, çoklu uygulamalar çalışırken bile gelişmiş eğlence, çoklu işlem ve medya uygulamalarında yumuşak ve hızlı yanıt veren bir performans sağlıyor. S70 modelinin desteklediği Intel® entegre grafik işlemciler veya AMD Radeon R7 M260 Serisi GPU'lar ve AMD® Radeon™ R9 M265X grafik işlemciler ve 2GB kapasiteli GDDR5 VRAM özellikleri, yumuşak ve hatasız bir düzenleme ve oyun deneyimi sunuyor. Bu da S Serisi'nin estetik kalite, kullanışlılık ve performans ile oyun esnasında daha fazla hız ve yoğun görüntü kalitesi olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak : dunyaninteknolojisi.com

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder