» » » » » » » » iOS 7.1.2 Yükleme Rehberi ve İndirme Linkleri (iOS 7.1.2 ipsw download link - iOS 7.1.2 Download link)

iOS 7.1.2 Dün Yayınlandı. Güncelleme habersiz geldiği için bir çok kullanıcı güncelleme işlemini hemen başlattı. Bu nedenle bir kaç Apple sunucularında yoğunluk olacaktır.



iOS 7.1.2 İLE GELEN HATA DÜZELTMELERİ



1. Alternatif : Kablosuz Güncelleme (OTA Update)


 iTunes kullanmadan da güncelleme yapabiliyoruz. (Kablosuz güncelleme yaparken cihazımızın pilinin en az %50 seviyesinde veya şarja takılı olması gerekiyor.) Eğer cihazımızda hali hazırda en az iOS 5 yüklü ise, bu sürümden itibaren daha evvel 
Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme” menüsünden de kablosuz güncellemeyi başlayabiliyoruz. Kablosuz güncellemenin en büyük avantajı da, iTunes ile yapılan güncellemeler de olduğu gibi 1.1 - 1.5 GB'lık bir güncelleme dosyasının indirilmesi yerine, bir önceki sürüm ile olan farkın yani 20-400 MB’lık bir dosyanın indiriliyor olması. Bu sayede güncelleme işlemi de çok kısa sürüyor.


Kablosuz olarak yazılım güncelleme yapmak tabii ki tek seçenek değil. Dilerseniz  klasik yöntem ile yani iTunes üzerinden de güncelleme yapılabiliyor. Fakat benim önerim kablosuz güncelleme yapmadan evvel de iCloud ile ya da iTunes üzerinden bir yedek almak. Yedekleme işlemini yaptıktan sonra rahatça kablosuz güncelleme yapabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download iOS 7.1.2 IPSW:


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder