» » » » » » » 2 GHz İşlemcili LG Optimus G2 yakında çıkabilir !

Qualcomm'un 2 GHz hızında çalışan Snapdragon S4 Prime işlemcisi ve 5.5 inçlik Full HD ekran ile gelmesi beklenen Optimus G2, CES 2013'te tanıtılabilir.
LG ile Google ortaklığının ilk meyvesi olan Nexus 4 ve LG'nin benzer özelliklere sahip telefonu Optimus G'nin çıkmasının ardından çok bir süre geçmedi.
Qualcomm'un 1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi, Adreno 320 GPU'su, 2 GB RAM, 13 Megapiksel kamera gibi özelliklerle donatılan LG Optimus G, 4.7 inçlik True HD IPS ekran ile geliyordu.

CES 2013 öncesi, pek çok firma için iddialar kesilmek bilmiyor. Bu iddialardan birine göre, LG yenilenen bir Optimus G2 modeli üzerinde çalışıyor. LG'nin, Optimus G modeline, alternatif olarak hazırladığı düşünülen telefonda, 5.5 inçlik Full HD IPS ekran kullanılıyor. Bu ekran 403 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Samsung'un Galaxy Note 2 modeline doğrudan rakip olması beklenen Optimus G2, çok daha üst seviye teknik özelliklere sahip. Qualcomm'un Snapdragon S4 Pro işlemcisinin, 500 MHz hızlandırılmış sürümü olan Snapdragon S4 Prime işlemcisini kullanması beklenen Optimus G2, 2 GHz hızında çalışıyor. Adreno 320 GPU'sundan gücünü alan cihaz, yine 2 GB RAM'e sahip olacak.

 İddialara göre cihazın kamerası da 13 Megapiksel olacak.
CES 2013'te çıkma ihtimali bulunan Optimus G2 hakkında, henüz resmi bir bilgi yok. Tüm bu bilgiler sadece iddialardan ibarettir.

Kaynak: Shiftdelete.net

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder