Google Current, Google mühendisleri tarafından üretilen ve sık sık geliştirilen bir haber – içerik okuma uygulamasıdır. Android ve iOS işletim sistemlerini kullanan, uygulamanın belirlediği taban sürümlere sahip akıllı telefon ve tabletlere kurulabilen uygulama ile seçtiğiniz sitelerin ürettikleri içerikleri oldukça zarif ve kullanışlı bir arayüz üzerinde okuyabilirsiniz. Bilgisayarhocan olarak ürettiğimiz haber ve blog içeriklerini Google Currents aracılığıyla rahatlıkla, nerede olursanız olun okuyabileceğinizi belirtelim.

Google Current nasıl indirilir?

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıdan akıllı telefon ya da tabletinizde kullanılan işletim sistemine göre seçiniz ve mağazadan ücretsiz olarak indiriniz.


Bilgisayarhocan.net olarak android cep telefonunuzdan veya android tabletinizden teknoloji takip etmek için aşağıdaki bilgisayarhocan.net google currents uygulamasını indirerek bizleri currents ile her yerde takip edebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder