» » » Clash of Clans'daki Birlik Özellikleri



Arkadaşlar bugün Clash of Clans'daki kışlada üretilen birliklerin özelliklerini anlatacağız.

1-Barbar:Bu savaşçı tamamen kaslı bir birliktir.Bu savaşçının başlıca amacı karadaki her şeydir.Ama havadan gelen saldırılara karşı kendini savunamaz.


2-Okçu:Bu birlikler bir keskin nişancıdır.Okçular genellikle her şeye saldırırlar.Ne havadan nede karadan gelen saldırılar bunlara engel olamaz.Ama bu birliklerin canı barbara göre azdır.


3-Dev:Bu  koca adam düşmanın savunma silahlarını parçalamaktan hoşlanır ve önce düşmanın savunmasını yok eder.

4-Goblin:Bu savaşçının gözü ganimetten başka bir şey görmez.İlk önce düşmanın ganimetine saldırır ve hayalet kadar hızlıdır.


5-Duvar Yıkıcı:Bu küçük iskeler düşmanın duvarlarını parçalar.Ölümü göze alır.



6-Balon:Bu iskeletler havadan balonlar ile saldırır.İlk olarak dev gibi düşmanın savunma birliklerini parçalar ve bombaya boğar.



7-Büyücü:Bu adam bir sihirbazdır.Sihirli alev topları ile düşmanının  her şeyini  parçalar.


8-Şifacı:Bu yaratık sadece birliklerini korur ve onların daha uzun sağ kalmasını sağlar.Ama eğer hava savunmasına denk gelirse bu yaratığın sonu olur.


9-Ejder:Bu ejderha düşmanın her şeyini ateşe boğar.Bu yaratığı öldürmek zaman ister.

10:P.E.K.K.A:Pekkanın bir samuray mı?,robot mu?,şövalye mi? kimse bilmiyor.Bu büyük yaratık kalın bir zırha sahip ve önüne geleni parçalar.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder