» » » CLASH OF CLANSDA ERKEN BÜYÜMENİN YOLLARI





Arkadaşlar  bildiğiniz gibi dünyada en çok oynanan strateji oyunu Clash of Clansa yeni bir güncelleme geldi.
 Bu oyunu indirmek ve kurmak ücretsiz.Ama oyun içerisindeki elmasları para ile satın alabilirsin.
Bu oyunda kendi çarını kuracaksınız ve savaşlar yapıp köyünü büyüteceksin.Top ,havan,sihirbaz kulesi gibi savunma araçlarıyla savunmanı güçlendirip sana dışarıdan gelen saldırılara karşı savunabilirsiniz. Yaban domuzları,büyücüler,barbarlar... ile saldırılarını yapabilirsin.Bu oyunda saldırı için 28 birimden birini seçerek saldırabilirsiniz.
Yeni gelen güncelleme de sadece kış dan yaza döndük.
CLASH OF CLANSDA ERKEN BÜYÜMEK İÇİN
1-Arkadaşlar oyuna ilk başladığınızda sakın ama sakın elmaslarınızı harcamayın. Çünkü elmaslar ile inşaatçı kulübeleri alarak daha çok işçi çalıştırabilirsiniz.

Elmaslarımı nasıl çoğaltabilirim?
Arkadaşlar elmaslarını çoğaltmak için çarınızdaki kütükleri mücevher kutularını kaldırarak yada size verilen başarılar bölümündeki görevleri gerçekleştirerek elmaslarınızı artırabilirsiniz. Bunun yerine elmasları para ile satın alabilirsiniz.

2-Arkadaşlar öncelikle inşaatçılarınızı sakına boş bırakmayın ve önce savunma yerine saldırınızı güçlendirin bunun için kışlaları yükseltin ve araştırma laboratuvarında sürekli birliklerinizi yükseltin.Ama bu sırada da savunmaya önem verin.

3-Bu oyuna başlarken ya ganimetçi oluyorsunuz yada kupacı. Ama eğer çok çabuk gelişmek istiyorsanız kupaya fazla önem vermenize gerek yok.Köy binası sadece kupa için yarar.

4- Çoklu oyuncu savaşların da veya klan savaşların da alabileceğiniz kişilere saldırın.
5-Savaşlarda yüksek ganimeti olanlara saldırın.

Arkadaşlar bu dediklerimi yaparsanız gelişmeniz hızlanır.
SİZE YARDIMCI OLABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE :) ...

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder