» » » GÜNÜN ANDROİD UYGULAMASI

                                                                 ONE LAUNCHER



Arkadaşlar bugün sizlere bu uygulamanın nasıl kullanılacağını anlatacağız.Bu uygulama android telefonunuzun tamamen ekranının yeniden şekil almasını sağlar.




Gelelim bu uygulama nasıl kullanılır
1-Arka plan nasıl değiştirilir?
Eğer arka planınızı değiştirmek istiyorsanız ekranınızın boş biryerine basılı tutun ve altta bir yazı gelecek oradan wallapere tıklayın ve istediğiniz duvar kağıdının üzerine tıklayın.Şimdi arka planınız zaten otomatik olarak güncellenecek.Ve aynı zamanda buradan temanızı iyice güzelleştirebilirsiniz.




2-Kilit ekranı nasıl yapılır?
Eğer kilit ekranı eklemek istiyorsanız ana sayfadan 'preferences' adlı uygulamayı bulun ve tıklayın.Sonra  ekrandan lockscreen setting  adlı yazıyı bulunuz ve tıklayınız.Sonra start lockscreen'yi aktifleştirin sonrada password lockscreen'yi  etkinleştirin ve bir ekran gelecek oradan şifrenizi yapın ve artık şifreniz etkin.Ama şifreyi kaldırmak istiyorsanız bu bölümdeki (lockscreen setting )her şeyi
kapatın.





3-One launcheri kaldırma ve kalıcı yapma
Eğer bu uygulamayı kalıcı yapmak istiyorsanız yine anasayfadan preferencese tıklayın ve üstteki yazıyı(set default launcher) aktifleştirin ve bir şey gelecek oradan launcheri seçin ve herzamana tılayın.


Ama eğer kaldırmak istiyorsanız ve sadece kilit ekranının kalmasını istiyorsanız aynı şekilde preferencese tıkayın ve üstteki yazıyı kapatın sonra ekran gelecek ordana launcherin yanındaki yazıya tıklayın ve herzaman diyin.Şimdi sadecec kilit ekranını kullanabilirsiniz.

Eğer tamamen kaldırmak istiyorsanız uygulama yöneticisinden One Launcheri kaldırın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder