» » Alışılmışın Dışında Blog Reklamı Yapmak

Merhaba arkadaşlar.Ben Serdar Karagülle.

Blog'unuzun reklamını genelde Facebook,Twitter vb. sosyal medya platformlarında paylaşarak yapıyosunuzdur.Ben ise sizin yaptıklarınızın yanı sıra daha acayip yollara başvurdum. İşte o yollar ;

 

Duvarlar

 

Duvarlara blog'unuzun adresini yazabilirsiniz.İşlek yerlere büyük puntolarla yazabilirsiniz ama dikkat edin yakalamasınlar :).Emin olun bu şekilde iyi ziyaretçi gelir,10 ziyaretçinin en az 3'ü yazılarınızı beğense düzenli ziyaretçiniz olur.



Okul Tahta Veya Sıraları


Bildiğiniz üzere blog'cuların çoğunluğu okul çağı gençlerden çıkıyor.Bu yüzden etkili olduğunu düşündüğüm reklam türlerinden biri de bu.Bende uygulamıştım zamanında iyi hit almıştım.



Arabalar

 

Bu yöntem fazla tutmayabilir ama siz yinede deneyin.Arabaların üstü fazla ilgi çekmiyor :)

 


Online Oyunlar

 

En sevdiğim madde bu.Genelde hepimiz bir veya birden fazla online oyun oynarız veya oynamışızdır.Örneğin Counter Strike,bu oyunda nickinizi blog'unuzun adresini yazıp oynarsanız büyük sükse yaratabilir.



Online oyunları eğlenmek için oynuyosanız böyle bir yöntem en iyisi bence hem reklamınızı yaparsınız hem eğlenirsiniz.Sadece Counter Strike olarak düşünmeyin bir çok online oyun var Knight Online,Cabal Online,Silkroad Online vs.

 

 

İnternet Cafeler

 

İnternet kafeye gidip herhangi bir bilgisayarın başına oturun ve bilgisayarda bulunan tarayacılar hangisi (Chrome,mozilla,explorer) ise onun başlangıç sayfasını blog'unuzun adresine yönlendirin.Sonra paintten bir boş sayfaya blog adresinizi büyük harflerle yazıp kaydedin.Ardından masaüstü arkaplanı olarak değiştirin.Güzel hit sağlar ve merak uyandırır :)

Benim yaptıklarım ve aklıma gelenler bunlar artık gerisi sizin kabiliyetinize ve yaratıcılığınıza kalmış birşey.

Yazar Hakkında: Ben Serdar Karagülle aklıma gelen ve işime yarayan kendi çapımda yaptıklarımı blogumda paylaşırım.Yukarıda yazdıklarım umarım işinize yaramıştır bloguma beklerim.  SerMaka.Blogspot.Com

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder