» » » » » » » iTunes -1 Hatası ve Çözümü (iTunes -1 Error Fix)



 Herkese Merhaba


Arkadaşlar Cihazınızı Çalıştırdığınız Zaman Resimdeki gibi yani "recovery mode (kurtarma Modunda) cihazınız açılıyor ve iTunes üzerinden Geri Yükleme Yapınca (-1) Hatası Alıyor iseniz bu konuyu sizin için yazıyorum.

Öncelikle sabırlı olmalı ve bu hatanın donanımsal bir arıza olduğunu bilmeniz gerekiyor.Bu arızanın Sebebi BaseBand Çipi denilen parçanın bozulmuş olmasıdır.Ve maalesef Tamiri genellikle Mümkün değildir.

Çünkü Baseband Çipi Bozulan bir cihazın imei/wifi adresi/bluetooth adresi/modem firmware değerleri silinmiştir.Yani Tamir yapılsa dahi bu değerler silindiğinden şebeke , wifi , bluetooth çalışmayacaktır.

Arkadaşlar Piyasadaki Telefoncular bu arıza için çeşitli tamir yöntemleri uygulamaktadır.Ancak Biraz önce belirttiğim gibi tamiri oldukça zor ve risklidir.ve Tekrar Etme Olasılığı Oldukça Yüksektir.


Arkadaşlar Bu Tarz Cihazlara ios Kurabilirsiniz bunun için 2.parti yazılımlara ihtiyacınız vardır.İlerleyen Konularda Güncelleme Yaparken Hata veren Cihazlara Nasıl Yazılım Yüklenebileceğini Anlatacağım.

Sorularınızı Bana : osmanhantuvanc@gmail.com adresinden sorabilirsiniz.

İlgili Ekran Resimleri :








About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder