» » DERS-5:Kement Aracı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kement aracının ne işe yaradığını anlatacağım.Artık arkadaşlar hızlandırılmış eğitime geçiyoruz.Kement aracı resimdeki belli bir yeri kesmeye yarayan araçtır.Örnek bir resim atalım öncelikle.İlk olan kement aracını seçip,farenin sağ tuşuna basılı tutarak kesmek istediğiniz yeri gidiyorsunuz.
 Şimdi geçelim 2. kement aracımıza(Çokgen Kement Aracı).Çokgen kement aracı daha keskin bir kesme işleminde kullanırız.Seçtikten sonra kesmek istediğiniz yere bir kere tıklayarak kesmeye başlayabilirsiniz.Bir kere sağ tıklıyorsunuz,sonra bir daha sonra bir daha şeklinde devam edebilirsiniz.Ayrıca birbirine yakın olarak tıklarsanız daha ayrıntılı olur.
Gelelim son kement aracı olan manyetik kement aracına.Mesela sizin kesmek istediğiniz yer arka planla çok yakın renklerse manyetik kement aracı kendisi yolu belirler.
Diğer dersimizde görüşmek dileğiyle...

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder