» » GÜNÜN ANDROİD OYUNU !

BOOM BEACH

Bugün sizlere BOOM BEACH adlı oyundan bahsedecğiz.Bu oyun tamamen stratejik bir savaş oyunudur.Bu oyunun yapımcıları Clash of Clans adlı oyundaki yapımcıların aynısıdır.Clash of Clansın yayıncısı supercelldi bu oyununda yayıncısıda supercelldir.Zaten oyun Clash of Clansa çok benziyor.

Bu oyunda büyümek için sadece çok fazla zaman ayırmanız lazım.Karargahı yükseltmeden önce tüm binaları maximun seviyeye getirin.Sonra karargahı yükseltin.Bu sizin büyümenizi çok küçük olsada hızlandırır.

Ben bu oyunu dün oynamaya başladım ve daha yeni 6 seviyeyim.Önceden clash of Clans oynadığım için bu oyunda biraz becerikliyim.Çünkü oyunlar birbirine çok benziyor.Yani demek istediğim önceden Clash of Clans oynayanlar oyuna çabuk alışabilirler.Bu oynda kendimi geliştirdikçe size öğrendiğim yeni bilgileri sizinle paylaşacağım.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder