» »Unlabelled » Türkiye bunlara Aşık oldu



Son zamanlarda Windows ve Windows Phone Mağazaları ve sayısı her geçen gün artan yeni Türkçe uygulamalarla gelişiyor, zenginleşiyor.
Birbirinden eğitici olan ve aynı zamanda eğlenceli içerikleriyle büyüyen ve gelişen Windows uygulama ekosistemi, Türkiye’deki geliştiricilerin yoğun ilgisini çekmeye tüm hızıyla devam etmekte. Hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelmekte olan sosyal uygulamalardan vaktimizi keyifle geçirmemizi sağlayan eğlence uygulamalarına, öğrencilerin ihtiyaç duydukları bilgiye her yerden ulaşabilmelerini sağlayan eğitim uygulamalarından mükemmel sofralar kurmanıza yardımcı olacak yemek uygulamalarına kadar en beğenilen uygulamalar Windows ve Windows Phone mağazasında yerini koruyor.
Windows ve Windows Phone uygulama mağazalarının diğer bir farkı ise Türkiye’de geliştirilen uygulamalara verdiği önemdir. Windows ve Windows Phone uygulama platformlarının Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan yüzlerce uygulamaya olan ilgi her geçen gün biraz daha artıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder