» » Twitter'da Takipçi Sayınızı Arttırın!

Twitter Takipçi Sayısını Arttırma
Twitter kullanıcıların en çok istediği şey tabikide takipçi sayısını artırmak, takipçi sayısını artırmak için parayla çalışan servisler dahi var  ancak Twitter'da bulunan bir açık sayesinde takipçi sayısı kolayca artırılabiliyor
Twitter açığı henüz kapatabilmiş değil. 



Bu açığı kullanan kullanıcılar kolayca takipçi sayısını artırabiliyor.
Nasıl Yapılıyor?
Takipçi sayısını istediğiniz gibi artırmak için yepyeni bir hesap açıyorsunuz. Bu hesap ile herhangi bir Twitter adresini açıyorsunuz. (örneğin kendi hesabınızı) Daha sonra web tarayıcınızın konsol bölümünü açarak (Kısayol: F12 butonu) girdiğiniz bir kodu tekrar tekrar giriş yapıyorsunuz. Bu kod sayesinde profilinizdeki takipçi sayısı bir anda 50 ila 1000 arasında artabiliyor.

Bu açık kullanıcıya gerçekten takipçi kazandırmıyor. Sadece takipçi sayınızı artıyor yani sadece rakam şişiriliyor. Bu sizin takipçi sayınızın yüksek görünmesine engel olmuyor.

Twitter Yakalarsa Hesabınızı Engelleyebilir
Twitter yetkilileri açığın farkında ancak henüz kapatabilmiş değiller, yetkililer bu işlemi yaptığınızı anladığı takdirde hesabınızı kapatabilirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder