» » Türkiye’nin En Kaliteli Teknoloji Blogları

Teknolojinin hızına ayak uydurabilmek için takip ettiğiniz kaynakları da iyi seçmelisiniz. Size en güncel bilgiyi sunan kaynak hem sizin zamana ayak uydurmanızı hem de yeni bir teknoloji ürünü satın almayı planlarken daha akıllı hareket etmenizi sağlayacaktır.

 

Türkiye’nin en iyi moda, yemek ve kişisel bloglarından sonra şimdi de teknoloji bloglarının bir listesini yaptım. Gelişen teknolojinin gerisinde kalmamak ve gündemi yakalamak için bu teknoloji bloglarını takip edebilirsiniz.

 

 

Elma Dergisi

 

Elma Dergisi

 

Elma Dergisi, 6 Ocak 2010′da Mehmet Avincan tarafından kurulmuş. Apple şirketi, Macintosh, iPad, iPhone, iPod, OS X, iOS ve kısaca Apple ile ilgili her türlü haber, dedikodu ve güncellemeyi kurulduğu andan bugüne kadar Türkiye’deki Apple severlere ulaştırmayı hedefleyen Türkiye’nin en sık güncellenen Apple bloglarından biri.

 

 

Teknolog

 

teknolog

 

2007 yılından beri yayında olan Teknolog , teknolojik ürünler ve web teknolojisi üzerine haberlerin yanısıra makale ve ipuçları da yayıınlıyor. Resimli ve videolu haberler, blogun en ilgi çeken kısımları arasında yer alıyor.

 

 

Tekno Twit

 

tekno twit

 

2011 yılında Ozan Koç tararafından kurulan Tekno Twit, mobil ve internet teknlojisine dair güncel paylaşımlarıyla başarılı bir teknoloji blogu olmuş durumda. Bu başarısını çeşitli blog ödüllerinde aldığı derecelerle taçlandırmış.

 

 

Teknoblog

 

teknoblog

 

Teknoblog en yeni teknolojik gelişmeleri ve en son çıkan ürünleri, en hızlı şekilde okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan bir blog. Günlük ortalama 10 bin tekil ziyaretçi sayısıyla oldukça önemli bir kitleye hitap ediyor.Günde ortalama 20 yazı veya haberin yayınladığı site ayrıca sık aralıklarla gerçekleştirdiği detaylı ürün incelemeleriyle de önemli bir kaynak teşkil ediyor.

 

 

AOrhan

 

aorhan

 

2009 yılında Ahmet Orhan tarafından açılan AOrhan.com teknoloji ve internet kategorisindeki güncel ve bilgileyici makaleleri tanınmış bir blog olup, günlük takipçileri ile geniş kitlelere sahip bir teknoloji blogudur.

 

 

Yeni Bu

 

Yeni Bu

 

2005 ylından beri en ilginç ve en yeni teknolojik cihazların paylaşıldığı YeniBu’nun kemikleşmiş bir takipçi kitlesi var. Yazıları, haberleri ve yorumlarııyla farklı ve ilgi çekici bir teknoloji blogu.

 

 

Türkiye’de ki teknoloji bloglarının çoğu belli kaynaklardaki haberleri kullanarak içerik oluşturmaya ve bu şekilde başarılı olmaya çalışıyorlar. Fakat insanlar haberi her zaman kaynağından ve bilir kişiden almak isterler. Eğer başarılı bir teknoloji blogu oluşturmak istiyorsanız fark yaratmalısınız. Nasıl mı? Videolu ürün incelemeleri, ürün kıyaslama, infografikler ve teknolojinin önde gelen isimleriyle yapılan röportajlar bu yöntemlerden sadece bazıları.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder