facebook spamSayfa yönetimi, ticari reklamlama ve araştırmalarımızı hızlandırmak adına şu sıralar sosyal mecralara daha fazla yöneldik. Fakat çalışmalarımızı adeta baltayan birkaç hususa da değinmek lazım


Şu sıralar fake hesaplar ve spam mesajlar Facebook'u neredeyse ele geçirmeye başlamış gibi. Aynı zaman dilimilerinin önceki dönemlerinde bu kadar fazla spam, flood ve fake hesap yoktu. Bunlara bakarak, Facebook da artık bir bahar temizliğini yapılması gerektiğini anlamış olacak ki sonunda harekete geçmeye başladı.

Facebook, haber kaynağındaki içerikleri nitelikli hale getirmek ve istenmeyen bildirimleri bir şekilde ortadan kaldırmak için büyük bir Spam temizliğine başladı.

2013 Aralık ayında 'ilgili haber' yeniliğini uygulayan ve bu özellik ile kullanıcılara bir haberi farklı kanallardan getiren Facebook,şu sıralar dev bir spam temizliğine kolları sıvamış durumda.

Spam temizliği dahilinde "Kellikten kurtulun, her beğeni 1 dolar" gibi içeriklerin yanısıra soru içerikli görselleri de kaldırmayı hedefliyor.

Tekrarlanan paylaşımlar konusunda ise Facebook yeni kırmızı çizgileri olduğunu belirtti. Gönderilerin tekrar tekrar paylaşılması, spam şikayeti olarak Facebook’a bildirildiğinde, ilgili sayfanın kapatılmasına kadar giden net kurallar yakında geçerli olacak.

Eğer bir sayfa yöneticisiyseniz, hele ki ticari bir sayfanın yönetimini yapıyorsanız Facebook'un büyük spam temizliğine özellikle dikkat etmeniz gerekecek.


Kaynak: Dunyaninteknolojisi.com

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder