» » » » Xbox One satışları 5 milyona ulaştı!

Xbox One satışları 5 milyona ulaştı!

Sony mart sonu itibariyle PlayStation 4 satışlarının 7 milyonu aştığını açıklamıştı. Bu bilgi sonrası gözler PS4'ün en önemli rakibi Xbox One çevrildi. Microsoft cephesinden açıklama gecikmedi. Yazılım devi resmi kanallar aracılığıyla yaptığı değerlendirmede Xbox One satışlarının 5 milyonu bulduğu belirtildi. Sony satış rakamlarında kullanıcıya ulaşan PS4 rakamını açıklarken, Xbox One cephesinde ise perakende mağazalarına ulaşan rakamın 5 milyon olduğu görülüyor.
Kasım ayında satışa sunulan ve ilk 6 ayda 5 milyon satışa ulaştığı bildirilen yeni nesil konsol, Xbox 360'ın aynı dönemdeki satış rakamlarıyla karşılaştırıldığında %60'lık bir artış söz konusu. Kullanıcıların her gün ortalama 5 saat vakit geçirdiği Xbox One eylül ayı içerisinde ülkemizde resmen satışlara başlayacak. Haziran döneminde gerçekleşecek E3 oyun fuarında konsol için yeni oyunların duyurulması bekleniyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder