» » » » Yandex.Browser artık daha da yetenekli

Yandex.Browser’ın güncellenen masaüstü ve mobil sürümü İnternet kullanıcılarının hayatını daha da kolaylaştırıyor. Yandex.Browser’ın yeni masaüstü sürümünü kullananlar, tarayıcı sekmesinde Facebook’u açık tutmadan, ilgili bildirimleri anında görebiliyor. Dijital kitap okuyabilme ve akıllı satır üzerinden tek tıkla sosyal ağlarda içerik paylaşabilme imkanı da sunan Yandex.Browser’ın yenilenen mobil sürümünde ise kullanıcılar, tarayıcı satırını gizleme özelliği sayesinde daha geniş bir ekran deneyimi yaşıyor.
E-kitap okuma özelliği Yandex.Browser’da!
Yandex.Browser artık ePub, fb2 formatlarındaki e-kitapları da açabiliyor. Dahili 
e-kitap okuma özelliği bu formatları açabildiği gibi, ilgili kitaptaki önemli yeri işaretleyerek veya ilgili sayfayı kaydederek daha sonra okuma olanağı da sağlıyor.
Yandex.Browser artık daha da yetenekli

Sosyal ağlarda tek tık ile paylaşım
Yandex.Browser'ın Windows sürümünde, akıllı satırda yazılı bir web adresinin sosyal ağlarda paylaşılmasını sağlayan kopyala ve Facebook ya da Twitter’da paylaş butonları da eklendi. Böylece herhangi bir adres sosyal ağlarda çok daha hızlı bir şekilde paylaşılabiliyor.

Yandex.Browser artık daha da yetenekli




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder