» » » » Nike ile Apple güçlerini iWatch için birleştiriyor

Nike ve Apple iPhone 3GS\'ten beri birlikte çalışmakta olan 2 dev firma. iPhone 3GS için geliştrilen Nike koşu yazılımı Nike'ın FuelBand koşu bantını üretmesiyle durma noktasına gelmişti. 
Geçtiğimiz gün gelen bir habere göre Nike FuelBand tasarım ve yazılım ekibinin işine son vererek bu ekibi Apple bünyesindeki iWatch tasarım ekibine monte etti. Apple ve Nike arasındaki yakınlık her iki şirkettede yöneticilik yapan kişilerden kaynaklanmakta.
Nike ile Apple güçlerini iWatch için birleştiriyor

Bir spor firmasının donanımdan daha ziyade yazılım ile uğraşması bu yöneticilere daha doğru gelmiş olmalı ki 30 milyondan fazla satılan FuelBand ekibini oluşturan klişiler Apple geçmesinin elle tutulur bir yeri olsun. 
Nike CEO'su Mark Parker bu gün CNBC\'ye çıktı ve Apple ile şirketin ilişkisi hakkında konuştu: Parker konuşmasında şunlara değindi. 
Nike ile Apple güçlerini iWatch için birleştiriyor

"Yaklaşık 30 milyon kullanıcımız var ve biz bu kullanıcıların 100 milyona ulaşmasını istiyoruz. Bunu gerçekleştirebileceğimiz ve bizimle çalışmaya yatkın en yakın şirket ise Apple olarak görünüyor. Uzun zamandır onlarla çalışıyoruz ve bu ilişki nereye gidecek bunu heyecan içinde bekliyoruz. Nike+ Fuel Lab'ı kurarak Nike'ın koşu yazılımını ve FuelBand içeriğini başka cihazlarlada entegre etmek istiyoruz" diyen Parker kısa vadede Apple ile ve uzun vadede tüm ekosistemlere destek vereceğinin de garantisini verdi.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder