» » » BLOGUNUZU GELİŞTİRECEK TEK AMA KAPSAMLI TAVSİYE: ARAŞTIR


Varsayımlar üzerinden anlatayım. Düşünün oyun haberleri ile ilgili bir bloğunuz var ve bu bloğu daha yeni açtınız nasıl anında haberdar olacağım veya nasıl bulacağım diye düşünmelisiniz haberleri.Bence blog konunuz hakkında yazı yazmak için kesinlikle sizin gibi oyun haberleri yazan ve marka olmuş bloggerları veya her türlü siteleri takip etmek üzerinden geçiyor konunuz hakkında haber bulmak.
Peki Nasıl?

Biliyorsunuz ki blogger kontrol panelinde Okuma Listesi adında takibe eklediğiniz sitelerin son haberlerini yayınlıyor.Önce takip listenize en az 10 adet oyun haberleri ile kalitesi ve doğruluğu kesin olan sitelerden  ekleyin.(ÖRN:www.turunculevye.com,www.oyuncu.com,www.merlin.kazani.com)Sadece bunları değil tabi ki sonra en tanınan ve de en çok oyuncusu bulunan oyun şirketlerinin web sitelerini takip edin. (ÖRN:www.rockstargames.com.www.ea.comwww.ubisoft.com)
Tabi en tanıdık şirketler yabancılara ait ve İngilizce paylaşım yaptığından dolayı eğer İngilizce biliyor iseniz sıkıntı yok ama bilmiyorsanız bilen birini ortağınız yapın veya sağlam çeviri yapan sitelerden çeviri yapın google veya yandex vesayre sitelerin çeviri sistemlerini asla kullanmayın çünkü anlamsız ve yanlış çeviriler yapıyor sonra yanlış bir haber paylaşırsınız ve titiz bir takipçiniz  veya rakip bir site sizin moralinizi bozabilecek yorumlarda bulunabilecektir ve sizi sinir küplerine bindirecektir.
Gelgelim biz bu siteleri takip ettikte ne yapacağız biz bu siteleri?
Asla ve asla kopyala yapıştır yapmayacağız.Siz bu sitelerden topladığınız istihbarat bilgilerini kendi yorumunuzu ve özgünlüğünüz katarak bloğumuzda paylaşacağız.Bu şekilde hiçbir zaman aksatmadan  olabildiğince de hep bilgisayar başında durup istihbarat toplamanız ve bu doğrultuda özgün yayınlarda bulunmalısınız.
Bence bir blog tek bir konu ile dönmez,işlemez.Bunun için bizim bloğumuz olarak varsaydığımız oyun haberleri bloğumuz için oyun dünyasının sektörlerinden teknoloji,sosyal medya ve gelişmeler hakkında da yazı yazabilirsiniz bence.Aynı taktiği bu sefer direk genel olsun ve kolay olsun diyewww.webtekno.com gibi teknolojinin içine aldığı hertürlü konu ile alakalı siteleri takip edebilir ve yine aynı şekilde kendi özgünlüğünüz ile topladığınız istihbaratları parça parça olan kumaştan elbise yapan bir terzi misali yayınızı paylaşabilirsiniz.
Umarım işinize yarar.
Not:Önerilen siteler reklam amaçlı değil sadece örnek amaçlıdır.   

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder