» » » » Uygulamalı Blog Dersleri:Blogger Açıyoruz

Merhaba Arkadaşlar artık uygulamalı olarak blogger dersleri yapacağız.Yani bir blog açıp o blog üstünden bütün gerekli işlemleri ders ders anlatacağız.Bu gün ki dersimiz ilk olarak blogger nasıl açılır?

BLOGGER NASIL AÇILIR?
Bir blog sahibi olmak için en çok kullanılan firmalardan başta gelen  kolaylığı ile kullanıcıların yüzünü güldüren Blogger servisidir. Blogger servisinin sahibi en büyük arama motoru olan Google'dır.Bunun için blogger da üyelik alabilmeniz için bir gmail adresiniz kesinlikle olmalıdır.İşin doğrusu size gerekli olan sadece gmail adresidir.Ayrıca bu adresi ile bütün Google servislerinde oturum açabilirsiniz.Hemen kaydolmak için buraya tıklayın. Eğer bütün bu işlemleri hallettiniz ise,hemen bir blogger açalım bunun için.Buraya tıklayın. Burdan gmail hesabımız ile oturum açtıktan sonra;

Blog Ekle >Başlık >Blog Adresi >Şablon seçeneklerini size uygun şekilde doldurduktan sonra artık bloğunuz hazır.Bunun gibi aynı hesaptan 99 tane blog kurabilirsiniz.
Artık bloğumuzda  yayın yapabilir,temasını değiştirebilir,seo ayarlarını yapabiliriz.Bir sonraki dersimiz şablonumuzu oluşturma.
UMARIM İŞİNİZE YARAMIŞTIR.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder