» » Vahşi Batıda Yolculuk: Six Guns (Günün Androidi)


Hayal ettiğinden daha vahşi bir Batı keşfet.Ücretsiz oynama keyfi.Yenilikler:

Oyun tarzını kesinlikle geliştirecek bu özel Six-Guns güncellemesinde Hesaplaşmak için Çeteni Kap.
●Çete Hesaplaşması:Çok oyunculu rekabetini baştan tanımlayan bu yepyeni moda gir ve oyunu keşfet.
●Yeni Patron Akımı:Delilik aklını zorlayacak.Etrafa dikkatli bak!Gözünü dört aç.
●Yeni Silah ve Kıyafetler:Bu yeni ve korkunç silahlarla ne yapılacağını sadece korkusuz bilir.
●Vahşi Kış:Hangi bilmiş demiş Vahşi Batı'ya kar yağmaz diye?Kar topu savaşı için elinden geleni ardına koy.En iyi kar toplarını yuvarla.

Bu oyunda kovboy,haydut ve daha fazla doğa dışı düşmanlarla dolu,gerçekten devasa ve açık olan bir Vahşi Batı sınır bölgesini keşfet.
Buck Crosshaw,hak etmeyen birini hiç öldürmedi.Ama şimdi kendi ölümünü tezgahlayıp Arizona'ya kaçan bir kaçak oldu hemde kanun kaçağı fakat Buck yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak üzere!
VAHŞİ BİR SINIR BÖLGESİ
Hikaye ve aksiyonun içinde tamamen kaybolurken keşfetmen gereken olaylar,gizemler ve zorluklarla dolu Arizona ve Oregan bölgelerinde kurulan açık bir dünya özgürce istediğin gibi dolaş.Ama bu toprakların güzelliğine inanma.Kanun kaçakları,vampirler,kurtlar ve daha birçok doğa dışı düşman gölgelerde saklanıyor.
ZORLUĞU KABUL ET
Aşman gereken büyük zorluk çeşitliliğiyle dolu 40 görevi üstlen.Atlarla yarışacak,haydutları yakalayacak,soyguncuları haklayacak,düşman dalgalarını yok edecek ve daha fazlasını yapacaksın.
Eyeri Bağla 
Ölmen yada öldürmen gereken bu topraklarda sana yardımcı olacak 8 türde farklı atın,19 silahın,geniş bir elbise ve mühimmat yelpazesinin ve diğer ürünlerin kilidini açman gerekecek.
                                                     
                                           EKRAN GÖRÜNTÜLERİ


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder